【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (9)

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
XZ P有沒抬起喚醒?

佢冇左敲mon喚醒係咪得番power制解鎖?
仆街了...係胃訊買左XZ1C幾日,先發覺張收據連埋條牛仔褲洗溶左
點算好
仆街了...係胃訊買左XZ1C幾日,先發覺張收據連埋條牛仔褲洗溶左
點算好

叫wilson 出過張
應該有record
但應該要畀錢
有無大大用過 devilcase 曲面美型貼(膠貼) 或者 ringke 水凝貼?
點算好

叫wilson 出過張
應該有record
但應該要畀錢

會員唔駛錢
點算好

叫wilson 出過張
應該有record
但應該要畀錢

會員唔駛錢

唔該曬 聽日順便去買多張AT膠貼先
今日行完星際XZ1C係零選擇,XZ1反而AT出左玻璃貼
xz1 compact 係咪間間都 under 4k?

免費送出
全新未拆原廠SONY SBC-30套
9成新已清潔Devilcase套

X Performace用
有興趣請:https://t.me/CRZ9731
點算好

叫wilson 出過張
應該有record
但應該要畀錢

會員唔駛錢

唔該曬 聽日順便去買多張AT膠貼先
今日行完星際XZ1C係零選擇,XZ1反而AT出左玻璃貼

梗係啦,xz1出先過xz1c成個幾星期喎
有無人xzp有時會閃mon
較返brightness又冇事
唔係adaptive

x2

我都係
周不時閃閃下 不過唔密
有冇得拎去整
xzp顯示啲字係咪淨係得白色?有無得轉?因為有時用左啲白色底嘅wallpaper會好難睇到個時間
仆街到我壞,部手機一入到xperia home就即刻黑Mon,插電腦禁唔到MTP,打電話有反應但聽唔到,android device manager有反應
屌我啲相呀,上次Backup己經係九月一

免費送出
全新未拆原廠SONY SBC-30套
9成新已清潔Devilcase套

X Performace用
有興趣請:https://t.me/CRZ9731

想要但手機暫時壞咗
仆街到我壞,部手機一入到xperia home就即刻黑Mon,插電腦禁唔到MTP,打電話有反應但聽唔到,android device manager有反應

相唔係係sd卡咩

相唔係係sd卡咩

用緊雙SIM
xperia死全家呀,垃圾設計雙sim無得用SD,又要次次一升就出事,我啲相呀屌
xperia死全家呀,垃圾設計雙sim無得用SD,又要次次一升就出事,我啲相呀屌

用Google Photo啦

問題係我唔會再搵得返佢影相

問題係我唔會再搵得返佢影相

有冇用過usb debug插電腦?
之前有授權過部電腦就用adb抽返d 相出黎
或者有冇試過入safe mode
巴打求教
xzp同xz1除咗Mon 仲有無其他分別?
因為上網睇過 都無比較過佢哋兩部機嘅評測
求指點
巴打求教
求指點

粒u唔同,p上咗8.0功能同xz1一樣
星際某間xz1玻璃貼要$118
發覺 google input set 輸入單手靈敏好撚多
大家可以試下
巴打求教
求指點

我唔強求跑分 應該xz1就夠啦
頭先睇大鋪 個價都差好遠下
巴打求教
求指點

都係835喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞