【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (9)

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
除左第一頁啲mon貼之外,有冇啲平少少嘅mon貼
有沒有巴打知道哪裡有原裝黑色機套買?我到專門店說沒有出售...(因為行機跟機有送...)但我沒有...

唔係上客服換?

可以換的?
我的是 XZP。因為我在英京買香港行貨,已經換不到耳機...

衛訊膠貼
xz premium,想買全機覆蓋mon貼,喺邊度買?幾錢左右?
係咪貼咗就可以裸跑唔駛套㗎啦?

http://item.taobao.com/item.htm?id=554668639687
啱啱淘咗呢隻
用落幾好
唔會有淩空問題

XZs後

咁你地平時點樣熄Mon?
撳Power制?

唔係點

咁囉

下次開post搵人貼上頭post啦
答都答到煩

要貼咩?咩app嚟

Custom navigation
https://play.google.com/store/apps/details?id=xyz.paphonb.systemuituner

或者用nova launcher 都得
會有double tap
有冇人知,如果轉雙卡轉去用第二張sim卡上網果時,係咪一定好on9咁重新開機?

or amazon 買S字頭品牌軟貼集運返嚟 999yen
有冇人知,如果轉雙卡轉去用第二張sim卡上網果時,係咪一定好on9咁重新開機?

xz premium,想買全機覆蓋mon貼,喺邊度買?幾錢左右?
係咪貼咗就可以裸跑唔駛套㗎啦?

http://item.taobao.com/item.htm?id=554668639687
啱啱淘咗呢隻
用落幾好
唔會有淩空問題

呢隻免噴水應該係有層膠紙直接黏貼喺個 mon 度,不過要噴水嗰隻應該都係同一原理

or amazon 買S字頭品牌軟貼集運返嚟 999yen

S字頭請問是 spigen 嗎?
裸mon放入袋就癡晒塵 點搞?
而家用指紋解鎖之後,又要入圖案,個smart lock究竟係咪smart㗎?開咗,閂咗都玩死我,俾佢吹脹......
聽住歌碌FB碌到去d片首歌會疾一疾
垃圾
compact 藍色真身係咪深色d?

好淺
xz1 compact 好唔好?
玻璃貼其實易唔易貼/好唔好用?

你要留意番, xz1 compact 得32GB rom, 唔知你夠唔夠用

同埋玻璃貼呢家野, 你學過貼未 每個人資質都唔同, 好難話易唔易嫁wo

amazon主要得玻璃貼
上網多, 32gb應該ok

岩岩出去拎過部機上手, 有d重同埋"扇"手, 同埋連 Sony showroom 都話俾我知無貨

都唔知等唔等 the club 好

咩係the club
其實我無留意,xz1/compact係咪仲係第一水, 多唔多出事

用123/1010/pccw台就知係咩嚟
xz1 compact 好唔好?
玻璃貼其實易唔易貼/好唔好用?

你要留意番, xz1 compact 得32GB rom, 唔知你夠唔夠用

同埋玻璃貼呢家野, 你學過貼未 每個人資質都唔同, 好難話易唔易嫁wo

amazon主要得玻璃貼
上網多, 32gb應該ok

岩岩出去拎過部機上手, 有d重同埋"扇"手, 同埋連 Sony showroom 都話俾我知無貨

都唔知等唔等 the club 好

其實d人話xz wide lens distortion好勁, 其實佢係咪有software correction d人無開

唔care相機功能嘅我冇試呢d function
想問XA1 Plus有消息未? thx
而家用指紋解鎖之後,又要入圖案,個smart lock究竟係咪smart㗎?開咗,閂咗都玩死我,俾佢吹脹......

重新開過機?

http://xperia.kckk.co/2017/09/xz1cxa1psalehk.html

重新開過機?

唔係,正常指紋後直接入主畫面,而家仲有層圖案鎖要你解...

買得xa1,點解唔買 xz1 Compact?

都係3400

買得xa1,點解唔買 xz1 Compact?

都係3400

冇the club就唔係3穿4
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞