【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (9)

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
留名
xz1 compact開心使用中

請問巴打有冇用 mon 貼? 上網睇好似話部機係弧邊,用玻璃貼會有白邊貼唔實

用緊塊送嘅垃圾mon貼
想換塊好少少包得哂個mon嘅,但去問過好多鋪頭都未有貨

要等日本
出左xz1
裸跑使用中

易唔易花?
連登個app係咪好食電??
今日過埋d資料用ZX1C
留名

請問巴打有冇用 mon 貼? 上網睇好似話部機係弧邊,用玻璃貼會有白邊貼唔實

用緊塊送嘅垃圾mon貼

包得晒嘅好似得膠貼,同埋要落水痴,唔知會唔會破壞 mon 本身嘅 coating 呢
真係幾驚唔壞芒,但壞制...

https://play.google.com/store/apps/details?id=xyz.paphonb.systemuituner
可以加粒power掣係nav bar
咩key都可以加落去 只要你知個keycode

麻煩哂巴打,呢個要係電腦搞?

係 電腦知dl返adb driver跟開app教你果句野打一次就得

咁mon 關了後要開mon還要按制嗎?
本身用緊XC 買左XZ1C 點知原來係冇分別架兩部機
影相我仲要覺得部XC靚DD...
留名

用緊塊送嘅垃圾mon貼

要等日本

巴打是咪d apps都過唔到落sd卡?
本身用緊XC 買左XZ1C 點知原來係冇分別架兩部機
影相我仲要覺得部XC靚DD...

想問呢幾樣要點check
打算聽日去買zx1c
同埋32Gb夠唔夠一般使用
唔打機 會買memory card save 相

打算聽日去買zx1c

已經咁撚白。。。
下次係咪每句開頭要加用眼兩個字

打算聽日去買zx1c

已經咁撚白。。。

出左機見到近乎冇睇得上眼既套,決定去包膜算鳩數
淘寶D 款好柒

打算聽日去買zx1c

已經咁撚白。。。

我唔識點樣去check漏光同死點
講得唔清楚 還請見諒
各位買新機嘅,換咗耳筒未?

點知指紋有冇歪?

點知前後鏡有冇移位?

點知指紋有冇歪?

點知前後鏡有冇移位?

機側直望落去 好似用sniper gun咁
鏡頭就直望落去睇下係咪係開口中間
依家d 人隻眼點生
機都唔識check?
睇左頭post推介的ray out 貼,似乎不包後面的,有沒有好的後面貼推介?
睇左頭post推介的ray out 貼,似乎不包後面的,有沒有好的後面貼推介?

同埋上個post有人介紹imos 3AS, 去邊到易搵到買又唔貴呢?感謝
出左xz1
裸跑使用中

易唔易花?

暫時冇事
不過我諗遲啲都會買套
四個角有啲頂手 唔舒服
點解我WhatsApp備份咁慢
搞左3個鐘先得一半
我想問WhatsApp手動backup係係舊手機copy邊個folder?
各位買新機嘅,換咗耳筒未?

係咪 xz1 先有得換? 我見 Sony 個網 xz1c 好似得延長一年保養
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞