【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (9)

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
唔知大家有冇咁既問題,我用緊xz1
xz系列禁開關鍵可以解埋鎖,好方便
但係又唔可以用app熄mon,因為會要你入多次密碼
設定亦較唔到禁兩下著mon
咁個開關制禁得多會唔會好快打柴?

唔會

點解

點解會

就係唔知先問

你會唔會個volume up/down撳得多壞
XZP相機更新 同 Android 8.0 好快有

seed呢

11月尾wo

seed呢

11月尾wo

不是話十月尾咩

seed呢

11月尾wo

不是話十月尾咩

十月尾

seed呢

11月尾wo

不是話十月尾咩

十月尾

改左口啦
唔知大家有冇咁既問題,我用緊xz1
xz系列禁開關鍵可以解埋鎖,好方便
但係又唔可以用app熄mon,因為會要你入多次密碼
設定亦較唔到禁兩下著mon
咁個開關制禁得多會唔會好快打柴?

唔會

點解

點解會

就係唔知先問

你會唔會個volume up/down撳得多壞

用下腦先講,開關制得一個,你一日禁幾多次?

岩岩出左部xz1﹐返到屋企開返機有個咩無障礙功能,一格格綠色咁揀,要點樣先可以關到佢

岩岩出左部xz1﹐返到屋企開返機有個咩無障礙功能,一格格綠色咁揀,要點樣先可以關到佢

依家mon都掃唔到

依家mon都掃唔到

reset吧啦

依家mon都掃唔到

reset吧啦

Z4 tblet竟然仲有更新

Z5C都有

https://xperia.kckk.co/2017/10/s810sepatchk2017.html?m=1

up完咪又係無啦啦發熱跟住auto-reboot,有撚改善過咩
好後悔當年唔買x走去買z5
up完咪又係無啦啦發熱跟住auto-reboot,有撚改善過咩
好後悔當年唔買x走去買z5

不要再說了
xzp個內置電話app有冇會係好唔順,成日都laglag下咁?

點lag法

當你一掃個通話紀錄就會好lag咁

我都有同樣情況

凈係通話紀錄先咁嘅問題,聯絡人又冇事好順

update極都係咁
我想問 xzp 玻璃貼有白邊,係唔係無方法解決
我想問 xzp 玻璃貼有白邊,係唔係無方法解決

岩岩由iPhone 轉做xz1
想問下wtsapp 記錄可以點樣搬過去?
Xperia companion 個transfer 做唔做到?
如必要都唔介意俾錢
但google 過就算你肯磅水啲轉換過程都好複雜
有冇啲簡單啲?

Thanks
Xperia companion 個transfer 做唔做到?
如必要都唔介意俾錢
有冇啲簡單啲?

Thanks

如必要都唔介意俾錢
有冇啲簡單啲?

Thanks

咁我想如果咩都唔搞
直接係android 裝whatsapp 入返原先個ac
係咪除左chat history 之外
連group 都冇埋?
如必要都唔介意俾錢
有冇啲簡單啲?

Thanks

咁我想如果咩都唔搞
連group 都冇埋?

你意思係會唔會離開左Group? 唔會
不過group chat history當然無曬
如必要都唔介意俾錢
有冇啲簡單啲?

Thanks

咁我想如果咩都唔搞
連group 都冇埋?

唔係可以喺whatsapp入面backup咩?
利申未用過apple
如必要都唔介意俾錢
有冇啲簡單啲?

Thanks

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nbeghin.whatsappmigrator

Try this
如必要都唔介意俾錢
有冇啲簡單啲?

Thanks

咁我想如果咩都唔搞
連group 都冇埋?

唔係可以喺whatsapp入面backup咩?
利申未用過apple

好似係iCloud嚟,唔係Google Drive
如必要都唔介意俾錢
有冇啲簡單啲?

Thanks

咁我想如果咩都唔搞
連group 都冇埋?

我知會冇左history
但係咪連個group 名都冇埋?
即係要其他人係個group講野先會彈返個group 出來?

Sorry1999
如必要都唔介意俾錢
有冇啲簡單啲?

Thanks

咁我想如果咩都唔搞
連group 都冇埋?

我知會冇左history
但係咪連個group 名都冇埋?
即係要其他人係個group講野先會彈返個group 出來?

Sorry1999

唔需要搞任何野
一入去whatsapp你會見到D group全部健在
如必要都唔介意俾錢
有冇啲簡單啲?

Thanks

Wazzapp migrate play store
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞