【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (9)

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
Pixel 2 唔係有pdaf 咩

雙像素對焦

對焦快好正常

唔知sony幾時肯做1/2.3既雙像素對焦cmos

好似cannon 專利

咁sony 唔會出到喇
n記同c記既cmos而家都係sony幫佢地做
今日望到xzp鏡頭入左塵

水就唔入

水就唔入

多災多難
有冇將個app set password先用到嘅功能?

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.martianmode.applock&hl=zh-TW

呢類?

水就唔入

多災多難

比TSO拆過機真係慘過食屎

水就唔入

多災多難

我今日個Mon唔知點解閃下閃下,光暗都冇較自動省電又冇開

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.martianmode.applock&hl=zh-TW

呢類?

android冇呢啲功能?htc 10都有

水就唔入

多災多難

我今日個Mon唔知點解閃下閃下,光暗都冇較自動省電又冇開

呢個係bug 開左自動光暗先會冇事

水就唔入

多災多難

我暫時未有事
用xzp上lihkg個官方app, 有無人會睇緊post果陣會自動scroll落去逼你睇廣告?
xz1c做3600係咪可以9rush?
xz1c做3600係咪可以9rush?

其實今次compact機係抵,因為之前compact機雖然係細d, 但都只會係旗艦價錢平1/200,d人係為左用細android機先硬食,最離譜係果部x compact唔係頂spec仲要唔包防水保養一出果陣都唔止4000
想問下依家去邊度出 XZP 香港行貨最平?

睇下你係想要d乜
(1) 如果淨機,連mon貼都唔需要,應該去 imobile $4500
(2) 如果想去大鋪,最好有相應信用卡,食大鋪promo回贈,而家賣 $5498, 一般回贈300至400左右吧。。。仲會送一大堆野,咁值唔值得就見仁見智
(3) 如果有 MySony prestige 級會員去 sony online store 買,$5498 會有 $500 ecash 回贈,銀色仲會送多一大堆野

Thanks
請問如果去 星際 iMobile 買 XZP 淨機,有冇得簽信用卡定係要比 cash?
iMobile 會唔會有機會買到 水貨/二手番新鬼機?

我想知XZ1佢賣緊幾銀?

尋日 xzp Cash 4400

尋日 xz1 cash 4300
用xzp上lihkg個官方app, 有無人會睇緊post果陣會自動scroll落去逼你睇廣告?

你係咪double tap? lihkg嘅設定係自動拉到最底

ucb30勁粗

你係咪double tap? lihkg嘅設定係自動拉到最底

中間啲廣告先係咁, 例如睇緊其中一個留言, 而個留言下面有廣告, 無禁個芒一陣, 會自動幫你拉落去睇見曬成張廣告

水就唔入

多災多難

依家NFC冇反應,好彩唔係成日用,等下年新機

ucb30勁粗

喺邊到買?
我都想買埋個底座,但官網話無貨
今日係街見到有個姐姐用xzp銀

ucb30勁粗

喺邊到買?
我都想買埋個底座,但官網話無貨

sony store訂左半個月

中間啲廣告先係咁, 例如睇緊其中一個留言, 而個留言下面有廣告, 無禁個芒一陣, 會自動幫你拉落去睇見曬成張廣告

咁我唔知了, 因為近排用lihkg app都會用某D野令廣告消失
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞