【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (9)

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
xz1定xzp好呢
用緊Z5P既表示換機一定XZP、換XZ1根本降grade

不過想等個價再低D或直接下一部4k Mon旗艦先、反正部Z5P無病無痛

不過想等個價再低D或直接下一部4k Mon旗艦先、反正部Z5P無病無痛

XZP又重又大部
xzp左右兩條膠邊
xzp左右兩條膠邊

的確係缺點
用緊Xzp覆你

z5p表示死壞sim card,再換多次底板
lm
部xzp今日用水洗完機比冷氣吹到個鏡頭起霧
返到屋企即刻拍住4k吹抽濕機,迫出D濕氣
吹左成個鐘冇曬事

入廠換新機啦
TSO唔知係趕時間定點,以前無論點都同你做WRT,依家唔係。我部XP都試過一次整完第二日入水死撚曬機。上到去要成部換新,值得咩
吹左成個鐘冇曬事

入廠換新機啦

有得換㗎咩
吹左成個鐘冇曬事

入廠換新機啦

有得換㗎咩

當你部機入曬水又fail氣密
TSO唔知係趕時間定點,以前無論點都同你做WRT,依家唔係。我部XP都試過一次整完第二日入水死撚曬機。上到去要成部換新,值得咩

可能而家sony多左人用?唔夠時間整完check?同埋以前換機好似冇得整先會換比你,至少上4~5次cs
用緊xz1,點解xperia down update咁慢,仲要成日話網絡問題擱置
吹左成個鐘冇曬事

入廠換新機啦

有得換㗎咩

當然視乎你損毀程度,係咪人為之類
衰多口...
我部V10今日無啦啦死機
本身仲諗住XZP再跌下價先
吹左成個鐘冇曬事

入廠換新機啦

有得換㗎咩

頭先拎返部xzp
話鏡頭個度防水膠移位搞到水氣滲入
換左個鏡頭同背版(的確有水氣滲入之後個後鏡係咁lag)
衰多口...

Imobile 平左100

可能而家sony多左人用?唔夠時間整完check?同埋以前換機好似冇得整先會換比你,至少上4~5次cs

屌 我整左5次佢都唔肯換機
投訴埋都唔肯
過左幾個月見銷委會出左report話sony 整多過3次整唔到會換新機

屌 我整左5次佢都唔肯換機
投訴埋都唔肯
過左幾個月見銷委會出左report話sony 整多過3次整唔到會換新機

咁你5次仲未換係點
衰多口...

Imobile 平左100

Imobile唔伏咩...
吹左成個鐘冇曬事

入廠換新機啦

有得換㗎咩

頭先拎返部xzp
話鏡頭個度防水膠移位搞到水氣滲入
換左個鏡頭同背版(的確有水氣滲入之後個後鏡係咁lag)

解決左就好
XZ P有沒抬起喚醒?
xz1冇咗double tap啲功能?同埋揾靚貼都幾難,唔多見有...
xz1冇咗double tap啲功能?同埋揾靚貼都幾難,唔多見有...

無double tap
日本未上正常乜都未有
XZ P有沒抬起喚醒?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞