【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (9)

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
各位買新機嘅,換咗耳筒未?

係咪 xz1 先有得換? 我見 Sony 個網 xz1c 好似得延長一年保養

xzp都有
XZ1 藍 compact 32GB放棄左

係咪 xz1 先有得換? 我見 Sony 個網 xz1c 好似得延長一年保養

xzp都有

xz1/xzp

xzp都有

ic, thx 巴打

xzp都有

xz1/xzp

ic, thx 巴打
依家想買XZP 有無咩鋪頭好介紹
細鋪同大鋪個價爭好遠下
細鋪同大鋪個價爭好遠下

I mobile
點解我WhatsApp備份咁慢
搞左3個鐘先得一半

如果你撳backup前無整走whatsapp file入面啲相
就會連相同片一齊backup
仲等緊xzp跌價 衝破唔到心理關口
細鋪同大鋪個價爭好遠下

I mobile

做緊四千五百幾 好似好抵屌

已經好抵
比起iPhone 8

已經好抵
比起iPhone 8

我想3字頭
我部v10仲未死底板呀屌
xz1c 一晚冇7% 咩事
我想問WhatsApp手動backup係係舊手機copy邊個folder?

internal storage 有個叫 WhatsApp既folder
做一次對話local backup先 再成個folder搬去新機
裝whatsapp時就識自己restore
xz1c 一晚冇7% 咩事

你自己先知咩事喎
想問下xzp多唔多黃mon?
細鋪同大鋪個價爭好遠下

I mobile

做緊四千五百幾 好似好抵屌

係超抵屌
有無人知兩大電器鋪,xz1幾錢??

大舖4998
想問下xzp多唔多黃mon?

大舖4998

想等多次減價先買大既幾時會?
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10155704100969699&id=54244899698

係咪送曬跑馬仔耳機終於送返入耳

係講緊跟機已經係快充頭同入耳。同埋有冇巴打知降噪耳機換完未,諗住聽日上去換
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10155704100969699&id=54244899698

係咪送曬跑馬仔耳機終於送返入耳

係講緊跟機已經係快充頭同入耳。同埋有冇巴打知降噪耳機換完未,諗住聽日上去換

之前買XZP既都應該要送返
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞