【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (9)

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
而家買xzp係冇兩年保同冇耳機送
I7諗緊轉返xzp定note8好

note8勁撚慢
有冇iPhone轉XZP既巴打分享下你地慣唔慣

仲糾結緊, D相同whatsapp history, apple pay

但係部XZP又好似好正咁

WhatsApp history
https://unwire.hk/2017/01/04/iostoandroid/software/

Apple Pay有Android Pay代替

岩岩由iphone轉用xz1路過

可唔可以講下有咩好同唔好

XZ1咪XZP輕薄1080P版

仲糾結緊, D相同whatsapp history, apple pay

我Sony / iPhone 隔住用
今次由iPhone 6s轉XZP 終於覺得係升級唔洗信仰答救

相應該唔難過
WhatsApp history 用 wazzap migrator
apple pay 轉Android pay

暫時最唔慣係
無左拎起部機/notification 著芒
銀行app 無得用指紋login

今次由iPhone 6s轉XZP 終於覺得係升級唔洗信仰答救

相應該唔難過
WhatsApp history 用 wazzap migrator

暫時最唔慣係

Notification著mon試下glimpse notifications
尋日趺爛左陪Z5P
見XZP 都平左幾多 一陣早收工去買
有冇人知依家仲有冇耳機換

note8勁撚慢

J個moon
尋日趺爛左陪Z5P

五分鐘前啱啱MK換左,無問咩色,畀左黑色
尋日趺爛左陪Z5P

五分鐘前啱啱MK換左,無問咩色,畀左黑色

Thank you 你 一陣收工即刻去

相應該唔難過

暫時最唔慣係

Notification著mon試下glimpse notifications

得左,謝大大
想買液體 moon 貼大家有冇用緊?

兩年保就肯肯定無
耳機啱啱仲有
其實XZP同XZ1 有咩分別
因為工作關係,想搵部電量耐用D

WhatsApp history
https://unwire.hk/2017/01/04/iostoandroid/software/

Apple Pay有Android Pay代替

岩岩由iphone轉用xz1路過

可唔可以講下有咩好同唔好

android pay 快過 apple pay 好多
部電話未放到埋去就已經完成

咁撚危險

note8勁撚慢

J個moon

amoled都好j
其實XZP同XZ1 有咩分別
因為工作關係,想搵部電量耐用D

xzp喇
買左apple watch 返唔到黎

note8勁撚慢

J個moon

amoled都好j

Gt72vr個moon都夠我用
係你高要求要xps 4k姐

note8勁撚慢

J個moon

amoled都好j

我轉左asus gx501喇

兩年保就肯肯定無
耳機啱啱仲有

請問巴打怎樣換的?我現在打算去買黑色 XZP!

note8勁撚慢

J個moon

amoled都好j

我轉左asus gx501喇

又換
Xzp個樣我麻麻地
如果佢6’ 高佔比我實屌
其實XZP係咪勁XZ1係4K ONLY
咁樣XZ1好似抵屌D
其實XZP係咪勁XZ1係4K ONLY
咁樣XZ1好似抵屌D

個mon 大啲 同埋係鏡面
其他一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞