【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (9)

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
用左1個月XZP 唔係咁滿意
之前用LG 真係好人性化同方便
XZP真得操作起上黎有點麻煩
耳機同相機都垃圾
部機表面太滑好難擺
已經跌過5-6次
諗到再講
有2個問題唔知呢到巴打幫唔幫到
用HSBC個APP時佢話我有過濾藍光既APP同SETTING
請問點樣可以整走個SETTING?
同埋開pokemon go定位唔work
有冇人知點搞
同部xzp 一比 發現個mon 都幾黃下

用緊XZ1比?

去左大舖同部demo xz1比 我果部都係黃
已經過左7日換貨

xz1係暖芒
不過用用下膠水乾左會白返

但我係wilson睇佢部 demo xzp 機
同自己果部 佢果部個mon光d同白d

xz1係冷過xzp

我果部xzp睇佢部 demo xzp
拍埋一齊 我個mon暗d又黃d
大家都較到最光

換到就換啦, 唔好令自己後悔

過咗7日係咪要上返sony搞

14咩唔係
耳機同相機都垃圾
部機表面太滑好難擺
已經跌過5-6次
諗到再講

Sony已經係原生咁滯
用HSBC個APP時佢話我有過濾藍光既APP同SETTING
有冇人知點搞

咁你有無用先?
定位要開high accuracy
耳機同相機都垃圾
部機表面太滑好難擺
已經跌過5-6次
諗到再講

sony 送配件真心垃圾 都唔知咩marketing 黎
相機係夜拍廢, 因為冇ois 但拍片係頂級
LG 有幾好? 想了解下
帶番個套應該會冇咁滑
耳機同相機都垃圾
部機表面太滑好難擺
已經跌過5-6次
諗到再講

sony 送配件真心垃圾 都唔知咩marketing 黎
相機係夜拍廢, 因為冇ois 但拍片係頂級
LG 有幾好? 想了解下
帶番個套應該會冇咁滑

LG聞名於底板
耳機同相機都垃圾
部機表面太滑好難擺
已經跌過5-6次
諗到再講

Sony已經係原生咁滯

人地覺得太原生唔方便
耳機同相機都垃圾
部機表面太滑好難擺
已經跌過5-6次
諗到再講

Sony已經係原生咁滯

人地覺得太原生唔方便

sony果個最好用
其他牌子我會用到想死
xz premium,想買全機覆蓋mon貼,喺邊度買?幾錢左右?
係咪貼咗就可以裸跑唔駛套㗎啦?

imos 298 遮sony logo

有無人用過hoya果隻全透明3d玻璃貼?而家用緊rasta banana遮logo,兩個月唔到已經入晒塵

有無 link? 我諗緊 amazon jp 買d貼返黎

呢隻
http://zusg.hoya.jp/shopdetail/000000000059/

日亞上高d comment 基本上一面倒話唔好用,同埋太貴 巴打你打算邊到買,幾錢左右?

我用香蕉軟貼 幾好

香蕉軟貼邊到買平d? yahoo拍賣賣到二百幾。。。日亞又唔 ship 黎香港

我係去日本果時買
有冇人知點搞

咁你有無用先?
定位要開high accuracy

過濾藍光一買返黎已經係咁
開左high accuracy都係唔得
仲有個keyboard好差
但又迫鳩你用
但又迫鳩你用

Google Cantonese
但又迫鳩你用

自己轉囉
又發現問題,用咗指紋做鎖定,但原來只要著咗芒,邊個掃一掃就開到機

我初初好似你咁以為係bug 點知原來係認樣

我朋友解到鎖,我先發現,應該唔關樣事

有無開到smart lock?

似係smart lock問題,要研究下,係嘅話都幾聰明反被聰明誤...
耳機同相機都垃圾
部機表面太滑好難擺
已經跌過5-6次
諗到再講

Sony已經係原生咁滯

原生唔等於人性化
耳機同相機都垃圾
部機表面太滑好難擺
已經跌過5-6次
諗到再講

Sony已經係原生咁滯

原生唔等於人性化

以前g pro2嗰陣嘅lg真係好好用,到依家晚晚用嚟打機上網都未lag過
依家嘅lg就唔知點了,好耐冇用
HSBC 瀘藍光係咪自己較過白平衡?
呢個係HSBC 問題,其他機都係咁
耳機同相機都垃圾
部機表面太滑好難擺
已經跌過5-6次
諗到再講

Sony已經係原生咁滯

原生唔等於人性化

以前g pro2嗰陣嘅lg真係好好用,到依家晚晚用嚟打機上網都未lag過

耳機同相機都垃圾
部機表面太滑好難擺
已經跌過5-6次
諗到再講

Sony已經係原生咁滯

原生唔等於人性化

相簿又冇得分folder
耳機同相機都垃圾
部機表面太滑好難擺
已經跌過5-6次
諗到再講

Sony已經係原生咁滯

原生唔等於人性化

相簿又冇得分folder

....唔識裝google photo?
又發現問題,用咗指紋做鎖定,但原來只要著咗芒,邊個掃一掃就開到機

我初初好似你咁以為係bug 點知原來係認樣

我朋友解到鎖,我先發現,應該唔關樣事

有無開到smart lock?

似係smart lock問題,要研究下,係嘅話都幾聰明反被聰明誤...

我之前都試過比smart lock伏過
想問保養係咪自動買果日計
sony網揾唔到電話保用既???
耳機同相機都垃圾
部機表面太滑好難擺
已經跌過5-6次
諗到再講

Sony已經係原生咁滯

原生唔等於人性化

我部v10夠1年過保就bl
從此永不錄用
幾時再跌一次價呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞