【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (9)

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
想問XA1 Plus有消息未? thx

買得xa1,點解唔買 xz1 Compact?

都係3400

冇the club就唔係3穿4

有巴打無the club可以搵我幫手

反正d 垃圾分唔知擺係度做咩,係無哂黑色個度衰
而家用指紋解鎖之後,又要入圖案,個smart lock究竟係咪smart㗎?開咗,閂咗都玩死我,俾佢吹脹......

重新開過機?

唔係,正常指紋後直接入主畫面,而家仲有層圖案鎖要你解...

好似有得set
依加好似越用越食電

都係3400

點搵你?
有冇tg?

都係3400

其實我唔知咩價,幫緊阿媽研究緊買咩機
依家仲有冇XZs賣
依加好似越用越食電

早幾日開始 ig唔知set左咩
勁食電 搞到次次睇完ig都要人手停左佢
依家仲有冇XZs賣

仲有 好似3千尾
依家仲有冇XZs賣

依家仲有冇XZs賣

買xzs不如買g6
而家用指紋解鎖之後,又要入圖案,個smart lock究竟係咪smart㗎?開咗,閂咗都玩死我,俾佢吹脹......

重新開過機?

好似有得set

用緊其他launcher + double tap熄mon?
上網睇過用第三方app去鎖mon,解鎖果陣scan完指紋都好,一定要入返PIN/圖案再解多次
我用Nova就係咁

原生Xperia Home無呢個問題,但係佢太少嘢可以改,最後用返Nova
部舊機一日未死,每一日都仲爭扎緊換唔換好

Z3C same here, 睇住facebook switch去line越來越慢

都係3400

點搵你?
有冇tg?

你留低tg 我add你啦

Z3C same here, 睇住facebook switch去line越來越慢

仲以為巴打用緊z5c

重新開過機?

好似有得set

用緊其他launcher + double tap熄mon?
上網睇過用第三方app去鎖mon,解鎖果陣scan完指紋都好,一定要入返PIN/圖案再解多次
我用Nova就係咁

原生Xperia Home無呢個問題,但係佢太少嘢可以改,最後用返Nova

我原生都咁

都係3400

點搵你?
有冇tg?

你留低tg 我add你啦

咁要今晚先
窮撚一問,如果budget 3000樓下,唔打機,唔影相,主要用來睇片,上網,whatsapp,電池要頂到用足成日唔駛差電,XA1 好唔好?見佢5 吋mon 2000蚊唔駛,如果呢部唔得,有冇其他推介?同埋想問係咪大部分Sony機都可以插otg線?

咁我真心覺得你唔好買 Sony
窮撚一問,如果budget 3000樓下,唔打機,唔影相,主要用來睇片,上網,whatsapp,電池要頂到用足成日唔駛差電,XA1 好唔好?見佢5 吋mon 2000蚊唔駛,如果呢部唔得,有冇其他推介?同埋想問係咪大部分Sony機都可以插otg線?

XA1用MTK SoC,真心唔建議。
依家仲有冇XZs賣

買xzs不如買g6

依家仲有冇XZs賣

ON9仲買XZs

XA1用MTK SoC,真心唔建議。

如果加啲錢買貴少少,會唔會好啲?只有兩個大要求:
1.續航力
2.mon唔好太差太細,順

你都岩5.5" mon
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞