【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (9)

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
想問保養係咪自動買果日計
sony網揾唔到電話保用既???

keep 單 保養 買個日起
有無人登記過 MySony Prestige 級會員?又話生日月份有 $100 coupon 既,唔見有寄黎喎
有無人登記過 MySony Prestige 級會員?又話生日月份有 $100 coupon 既,唔見有寄黎喎

我9月頭生日
佢9月30先SD來
有齊xz1同xz1c 諗緊用邊部好
而架用緊xz1

Xz1啦,得32gb點用
又發現問題,用咗指紋做鎖定,但原來只要著咗芒,邊個掃一掃就開到機

我初初好似你咁以為係bug 點知原來係認樣

我朋友解到鎖,我先發現,應該唔關樣事

有無開到smart lock?

似係smart lock問題,要研究下,係嘅話都幾聰明反被聰明誤...

我之前都試過比smart lock伏過

因為較左automatically lock?
sleep咗比佢幾秒後先lock?
而架用緊xz1

睇你鍾意用大機定細機啦
無分別嘅話就睇埋你對儲存空間要求多唔同
大機多啲, 細機少啲,
再睇埋你要唔要4k mon定係要慳電少少嘅720p mon
其他嘅話兩部機都分別唔大
又發現問題,用咗指紋做鎖定,但原來只要著咗芒,邊個掃一掃就開到機

我初初好似你咁以為係bug 點知原來係認樣

我朋友解到鎖,我先發現,應該唔關樣事

有無開到smart lock?

似係smart lock問題,要研究下,係嘅話都幾聰明反被聰明誤...

我之前都試過比smart lock伏過

因為較左automatically lock?
sleep咗比佢幾秒後先lock?

而架用緊xz1

睇你鍾意用大機定細機啦
大機多啲, 細機少啲,

xz1 1080p hdr喎

電話保用係條細link度
好撚奇怪設計

電話保用係條細link度
好撚奇怪設計

唔駛登記
除非係送多年嗰個
而架用緊xz1

睇你鍾意用大機定細機啦
大機多啲, 細機少啲,

又好似係喎 其實部xz1c都諗著要黎做後備機
但又想試下核電既滋味

每日換一次
而架用緊xz1

睇你鍾意用大機定細機啦
大機多啲, 細機少啲,

sor, 記錯
用緊xzp
手機閒置用電唔知點解好勁,有冇巴打有同樣問題,或者知道咩原因
用緊xzp
手機閒置用電唔知點解好勁,有冇巴打有同樣問題,或者知道咩原因

android 7.0問題
冇得救
用緊xzp

冇得救

好食電
我部Z3,一到左15%電就倒水咁
10%>2%>0%關機係一分鐘既事,問題係我上下連登姐

粒電到期啦 一係買粒電自己換 一係就換機啦

早幾個月前先換左次

早幾個月前先換左次

咁換機啦
你肯定唔關粒電事咪換機
xzp粒電好堅
我部z1 去到中午就得返40%
用緊xzp

冇得救

好食電

上youtube search phone idle battery drain android, 頭幾條片有講點整,多數都係google location history 問題
xzp粒電好堅
我部z1 去到中午就得返40%

xz1同xzp 邊部喇吧大聲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞