【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (9)

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
有無xz1 compact用家,評價如何?
更新完, 聽whatsapp好似仲細聲左

用緊,感覺幾好

本身唔玩game,只係fb whatsapp 同上吓網,可以兩日先差一次電

之前部xz出門前滿電,未放工已經無左一半電
冇追POST
請問XZ1屏幕偏黃係咪正常

yes,用料係6500k

出機前冇留意
有小小失望
希望睇睇下會慣

6500k先唔傷眼
之前有幾部成萬k睇一陣就眼痛
冇追POST

出機前冇留意
有小小失望
希望睇睇下會慣

6500k先唔傷眼

唯有咁樣說服自己
另外想問下xz1有咩case 好
市面好似搵唔到好多選擇
唔知大家有冇咁既問題,我用緊xz1
xz系列禁開關鍵可以解埋鎖,好方便
但係又唔可以用app熄mon,因為會要你入多次密碼
設定亦較唔到禁兩下著mon
咁個開關制禁得多會唔會好快打柴?

唔會

點解

點解會

就係唔知先問
冇追POST

出機前冇留意
有小小失望
希望睇睇下會慣

6500k先唔傷眼

唯有咁樣說服自己
市面好似搵唔到好多選擇

日本已發佈 等多陣啦
冇追POST

出機前冇留意
有小小失望
希望睇睇下會慣

6500k先唔傷眼

唯有咁樣說服自己
市面好似搵唔到好多選擇

日本已發佈 等多陣啦

我記得之前我用z3c 出左好耐都冇咩case
普遍見sony 機都係少啲case 咁?
冇追POST

出機前冇留意
有小小失望
希望睇睇下會慣

6500k先唔傷眼

唯有咁樣說服自己
市面好似搵唔到好多選擇

日本已發佈 等多陣啦

我記得之前我用z3c 出左好耐都冇咩case
普遍見sony 機都係少啲case 咁?

compact機係少啲, 我買z3c果時都係無咩套可以揀
而家係z5c同樣情況

本身想等Pixel2
上sony shop玩過就買左佢XZ1C
自己上youtube睇下啲review
S835手機中,佢流暢度數一數二
用左半個月完全冇投訴,$4000唔駛我覺得算抵玩,佢個size同手感真係好正(一直覺得金屬機身太冰冷亦唔好揸手)

本身想等Pixel2
用左半個月完全冇投訴,$4000唔駛我覺得算抵玩,佢個size同手感真係好正(一直覺得金屬機身太冰冷亦唔好揸手)

zx1c膠黎
Z4 tblet竟然仲有更新

Z5C都有

https://xperia.kckk.co/2017/10/s810sepatchk2017.html?m=1

部z5p好食電,原來係版本問題 。仲諗住月尾換機,睇來可以再等等

本身想等Pixel2

zx1c膠黎

Fiber Glass嚟
同埋係XZ1C,唔係ZX1C
Z4 tblet竟然仲有更新

Z5C都有

https://xperia.kckk.co/2017/10/s810sepatchk2017.html?m=1

部z5p好食電,原來係版本問題 。仲諗住月尾換機,睇來可以再等等

我仲以為係z5p舊電老化得濟
想問下xz1 好啲定係xz premium 好啲

月經

月經

睇手大細 睇聞唔聞moon
同埋睇會唔會日日洗機

月經

同埋睇會唔會日日洗機

本身用緊iPhone 6 plus,成日用手機睇片
洗機,兩部有咩分別
不過咁睇好似xzp 啱我多啲

月經

同埋睇會唔會日日洗機

洗機,兩部有咩分別

成日睇片XZ1無食咁多電

月經

同埋睇會唔會日日洗機

洗機,兩部有咩分別

成日睇片XZ1無食咁多電

xzp慳電D
用緊z5 premium
順便問下依家邊到出街最平
因為我係外國讀書,諗住叫屋企人買完寄過黎

本身想等Pixel2

zx1c膠黎

覺唔覺影相好虧, 尤其係室內家居黃光下

本身想等Pixel2

zx1c膠黎

覺唔覺影相好虧, 尤其係室內家居黃光下

sony通病
Update Found for Xperia™ XZ1 Dual (G8342) - Customized MAA (47.1.A.2.374)

XZP 8.0近了?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞