【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (9)

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
XZP無十月patch係咪等上8.0

10月尾會出8.0

之前覺得十月底前好耐
而家十月又得返廿日…
人生老了
Xz1 大家用緊咩case
部z3正式收皮 買xz1 算

點收皮法 ? 用咗幾耐 ?

用用下突然熄左機,開唔番部機
有無xz1 用家個wifi 用用下會連唔到
要重開機先正常
唔知大家有冇咁既問題,我用緊xz1
xz系列禁開關鍵可以解埋鎖,好方便
但係又唔可以用app熄mon,因為會要你入多次密碼
設定亦較唔到禁兩下著mon
咁個開關制禁得多會唔會好快打柴?

唔會

點解
唔知大家有冇咁既問題,我用緊xz1
xz系列禁開關鍵可以解埋鎖,好方便
但係又唔可以用app熄mon,因為會要你入多次密碼
設定亦較唔到禁兩下著mon
咁個開關制禁得多會唔會好快打柴?

唔會

點解

點解會
屌原來我部z3電池壞左 換左電又再戰三年

z3 永恆不死

z3 永恆不死

我係z3新出就買 用到依家仲好順 連我部iphone都係做佢後備
市面有冇啲好嘅玻璃貼買㗎?
有無XZp 既巴打用兩張sim 既話,
會突然兩張都無曬信號?

之前X performance 又係咁
只用一張sim 又無事
冇追POST
請問XZ1屏幕偏黃係咪正常
借位問下,the club出機個日期,佢係計畀錢果日定係拎機果日?
怕過左xz1c額外一年保個截止日期。
借位問下,the club出機個日期,佢係計畀錢果日定係拎機果日?

係咪俾張刮刮卡你上網登記嗰個?

張卡有寫幾時到期架喎
好似係15/10
唔知係咪張張一樣

講起張卡又係搞笑
唔洗刮都見到個code
冇追POST

yes,用料係6500k
冇追POST

出機前冇留意
有小小失望
希望睇睇下會慣
冇追POST

出機前冇留意
有小小失望
希望睇睇下會慣

set white balance
Z4 tblet竟然仲有更新
Z4 tblet竟然仲有更新

Z5C都有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞