一人一個單身太久嘅女仔會做嘅嘢

614 回覆
1099 Like 120 Dislike
點解開唔到樽都要俾人屌
有時我開唔到,啲男仔朋友都好吃力先開到啵
就算有拍拖都一定會自己帶紙巾,遮,外套個啲
呢啲野男人先唔會拎
唔好搞到好似個個拍拖既女仔都生活不能自理咁
有時唔係夠唔夠力開水樽 只不過男朋友會錫/照顧女朋友 幫佢開埋姐
利申 : 巴
發覺呢個post有好多弱智港女將冇自理能力美其名為單身得太耐

咪臭係

我未入之前以為會係學識煮飯自己食呀
自己plan晒成個trip一個人去自由行旅行
捉甲由打掃全屋之類

點知原來係拎褸拎紙巾

究竟係依到係香港定埃塞俄比亞?
如果連開水樽都無力
俾你自己一個生活咪即日餓死?
唔夠力推開門返屋企
唔夠力倒水飲
唔夠力攞個剪pan煮野食

小兒麻痺都勁過港女

太叻又呻
畀位你入又呻
男人嘅自尊心真係好煩
我拍緊拖都要自己帶外套啦
高登真係好撚多毒撚 仲要A0慘到
訓練到自己夠力開水樽 幫埋男仔開

水樽都唔夠力開?有冇咁弱雞呀

其實有時真係幾實,女仔未必咁易開倒

所以以前中學果陣成日好大力擰實啲女仔fd個水樽

狗公先會咁做
On9 有冇拖拍都會帶定遮 自己開水樽架啦
反而係男朋友唔會帶遮
其實剃毛係個人衛生同形象問題
好似刷牙洗面咁咋喎
唔係為取悅男人而做 唔係為扑嘢而做
你平時返工或者出去見人唔洗著無袖衫架咩
唔睇毛露晒出來都幾變態下

宜家d女人愈黎愈放肆
冬天就話有黑絲遮住
宜家著短褲都可以有女人唔剃腳毛 或者剃淨一執仔
唔好以為無人留意啦
男人scan腳仲detail過scan樣架

唔剃咪唔剃囉 咩叫愈黎愈放肆
根本男同女 開樽帶件衫帶遮都係自己做嫁啦 你以前番學飲野都係男同學幫你開? 仲話自己唔夠力 你20kg呀而家 咁都好吹奏?
睇av
公主癌咁那樣 單身有原因
其實剃毛係個人衛生同形象問題
好似刷牙洗面咁咋喎
唔係為取悅男人而做 唔係為扑嘢而做
你平時返工或者出去見人唔洗著無袖衫架咩
唔睇毛露晒出來都幾變態下

宜家d女人愈黎愈放肆
冬天就話有黑絲遮住
宜家著短褲都可以有女人唔剃腳毛 或者剃淨一執仔
唔好以為無人留意啦
男人scan腳仲detail過scan樣架

唔剃咪唔剃囉 咩叫愈黎愈放肆

收皮啦臭閪 放肆
以為拍左拖就有人幫你帶遮帶紙巾帶嬲
唔好ff太多啦

利申 從來拍拖得我帶袋
男友兩手fingfing從來無指意佢幫我帶野

我一入嚟都睇唔明點解會話單身太耐所以帶褸
原來因為以為拍拖有人幫佢帶
係咪睇太多韓劇以為凍就會有男人喺隔離借件褸俾佢

利申:人妻,褸就不嬲自己帶

事實證明樓豬冇拖拍係最正常不過

我唔會話呢啲就係港女,不過完全係理想期望同現實有勁大差距
一個女人如果到咁上下年紀,但戀愛心態同中學生一樣,咁啲男人見到一定走

淨係想搵個人黎照顧自己,無唸過去照顧人
好難唔長期單身
識著你地同湊女有咩分別
唔係好明
無男朋友先要自己帶外套?
姐係有拍拖嘅女仔個男朋友要隨時帶件女裝外套係身邊?定佢自己凍死都要除俾女朋友著?

公主癌
個樣幾靚都唔會想同佢一齊
樓上嗰啲話單身後學識開水,帶外套紙巾嘅絲打,睇死你地拍拖之後又指意咩都係男人做,唔好拍拖害人啦

所以咪單身囉

絲打好man 我唔得所以我好自然只買屈臣士

有時買咗bonaqua 以前唔識開 但而家發覺其實唔難

收皮啦扮咩撚野呀 開個水樽有幾難

屌你老尾 小兒麻痺呀

開水樽講到好似去擔泥咁

屌你老味差啲噴飯
自己睇戲

絲打好man 我唔得所以我好自然只買屈臣士

有時買咗bonaqua 以前唔識開 但而家發覺其實唔難

收皮啦扮咩撚野呀 開個水樽有幾難

屌你老尾 小兒麻痺呀

開水樽講到好似去擔泥咁

屌你老味差啲噴飯

屌d死港女笑撚死人
入黎睇到 原來好多港女都係咁無用
屌 好廢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞