一人一個單身太久嘅女仔會做嘅嘢

614 回覆
1099 Like 120 Dislike
會乜都自己做
變得有主見
樓主講話會帶外套我已經係當左日常

頸巾都帶埋 太大冷氣
嗰啲樽蓋係咪打撚咗石膏
原來成班港女都係殘廢智障
原來成班港女都係殘廢智障

單身變返正常,一拍拖好多都殘廢變得不能自理
香港女仔個朵臭哂
點解我見到依個post會做既野都好簡單同埋根本有男朋友都應該做既
出街有遮 有重野又夠力 點解要旨意男仔?
唔好咩都扮弱要哂男人做啦 又人男女平等
但自己最睇唔起自己,你地係咪當自己係寵物定係bb乜都要人湊?
要女人應該做既野又唔好好做好例如寫飯家務etc
依個post好多港女
盡力屌我但同時反省下自己
習慣無人陪我睇演唱會/電影
乜都靠自己
點解我見到依個post會做既野都好簡單同埋根本有男朋友都應該做既
但自己最睇唔起自己,你地係咪當自己係寵物定係bb乜都要人湊?
依個post好多港女
依個post好多港女

講得好 基本上乜都自己做到架啦
做咩要賴係單身太耐
會唔會係單身太耐先開唔到蓋拎唔到重野呀
明明呢啲野係越黎越老先會有既特徵
老左都有氣力過你地
自己係女仔都覺得有啲位都幾離譜
做番個有骨氣嘅人
笑撚死左
開水樽帶外套紙巾幾咁閒呀
咁廢死左佢算啦,仲要出黎丟女人架
真係抵你單身
印象中 我未試過開唔到水 不過試過開唔到其他野飲 拎件衫隔住都開唔到 點解啲男仔要咁出奇 唔夠力咪唔夠力囉 你地覺得女人會好似男人咁大力

同埋有時比啲男仔威威 叫佢地幫手開個樽蓋 呢啲唔係辛苦野 但係佢地會覺得自己可以照顧到個女朋友都會開心

不過帶紙巾帶外套帶遮果啲關單身咩事? 就算你平時叫開男朋友帶 個男朋友都唔係24小時喺你地身邊架

我都好驚訝講到女仔開唔到水樽好似好嚴重咁
以為只係一件好common嘅事
成日都要叫男友開 我用哂力都開唔到
亦試過7-11買完野飲要叫店員幫手開
咁老尷嘅野本身都唔係好想做
但我自己一個喺街唔通口渴買完支野揸住佢唔飲咩
唔明關咩扮唔扮柔事

紙巾外套果啲就真係抵屌
自己行超市買8kg米買油
唔係單身既都會自己帶外套帶紙巾開水樽嫁啦
有人追但又認為追求者冇資格

對拍拖有太多幻想
開始變得男人 粗口橫飛 打ps4 做野唔會拖拖拉拉 好爽快 平時屌屌聲 用中指say hi係基本

利申:我
爛口到仆街

利申 我係
睇完第一頁已經知戇鳩
單身得耐先開到個水樽蓋
下面個post同上面個post咁似樣既
其實好多野係咪單身都會自己做啦
男朋友又唔會24小時係你身邊
帶外套係自己責任
凍咪帶囉
開水樽係咪男朋友唔係度你就唔洗飲水?
我明有D水樽係仆街D好撚實
但都唔值得拎出黎講
有冇男朋友都係咁過冇特別
有男朋友都會自己一個去睇戲
係買野個時唔可以一下買太重既野
因為拎唔到
要分幾次去買

我自己會覺得單身耐左會習慣
唔會有咩大改變
繼續單身唔好害人
要帶錢出街
老老實實大把女仔隻手超細力
我家姐細細粒,以前都係無力開樽蓋
而家結左婚生埋仔,可能比較大力
但佢隻手腕因為返工畫野畫傷左,好多年都仲有後遺症

同埋有時女仔未必係唔夠力,只係想依賴下個男仔
少少野就屌柒人港女,我無野好講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞