一人一個單身太久嘅女仔會做嘅嘢

614 回覆
1099 Like 120 Dislike
當有人approach自己
覺得對家係咪痴撚線
之後hea佢
生返哂d黑色頭髮都唔想補染
生暗瘡唔理由佢自己好
出街懶得噴香水
唔買新衫
出左新化妝品都無興趣試
簡單講句 即係唔理自己

打扮係為左自已
並唔係其他人
曾經都同你一樣諗法
而家就算唔化妝都要個樣係見得人先出街
lm
自己撐住自己,
喊就自己氹自己

人本來就寂莫的,
借來的都該還掉

有時買咗bonaqua 以前唔識開 但而家發覺其實唔難

收皮啦扮咩撚野呀 開個水樽有幾難

屌你老尾 小兒麻痺呀

開水樽講到好似去擔泥咁

班死毒撚好威咁
係咪冇女扮開唔到水樽比你睇

屌我絲嚟

有啲女以為只會毒撚會笑佢地
有冇諗過係自己好好笑

睇咗頭兩頁
屌你講到帶乜帶物 夠力開個水樽係單身女人特徵咁
真係on99
笑到仆街,單身先識開水樽同帶外套紙巾,你拍拖個時唔洗飲水唔曉凍?定你男友24小時會係你地身邊? 睇到打撚哂冷震。

利申藍絲
拎遮 紙巾 褸 呢啲單身男仔都會啦
單身放per 嘅應該係肥婆
同朋友去 spa 去 high tea 美甲又一日
學吓外語睇下書充實下自己都好過因為冇拖拍自暴自棄
除非係200lb 肥婆唔食多狂做運動都減唔到
咁會好同情你嘅

唔理個樣啫 可以專注事業嘅
咁會好同情你嘅

注重事業先要注重儀表
究竟咩事
我係女人都火滾
開個蓋都唔識?低能定弱智?
有冇男朋友都拎外套是常識吧?
唔怪得你地單身啦
痴撚線
有公主病去睇醫生啦
死港女咪影衰其他正常女人
咁會好同情你嘅

注重事業先要注重儀表

補充
之前個 mentor 都教我要點著點著點打扮可以睇落 professional 啲
紮起頭髮 裇衫唔好開太大領
Etc
笑到痴線 點解開水都講得出
紙巾外套遮呢d都計,大佬呢d作為一個女仔係must架喎
我連消毒洗手液,較剪仔隨時幫男朋友剪鼻毛,濕紙巾,去廁所用既香水spray都帶定啦,唔好話你地對自己無要求,下下皆意人幫你

半個工人...?

佢除左個髮型同衫以外都唔care,有時太長走左d出黎睇唔過眼咪幫佢剪囉,又冇去到工人咁誇張

你對佢真無細心
笑到痴線 點解開水都講得出
紙巾外套遮呢d都計,大佬呢d作為一個女仔係must架喎
我連消毒洗手液,較剪仔隨時幫男朋友剪鼻毛,濕紙巾,去廁所用既香水spray都帶定啦,唔好話你地對自己無要求,下下皆意人幫你

半個工人...?

佢除左個髮型同衫以外都唔care,有時太長走左d出黎睇唔過眼咪幫佢剪囉,又冇去到工人咁誇張

你對佢真係細心
究竟咩事
我係女人都火滾
開個蓋都唔識?低能定弱智?
有冇男朋友都拎外套是常識吧?
唔怪得你地單身啦
痴撚線
有公主病去睇醫生啦
死港女咪影衰其他正常女人

絲打唔使理嗰啲
似係畀女朋友點要佢負責拎遮拎紙巾開樽之後上嚟暗暗扮柒女嘅假膠
我讀過女校 大學讀啲差唔多全女嘅科出嚟做幾年嘢全公司都係女咁滯都見過啲咁嘅女仔
訓練到自己夠力開水樽 幫埋男仔開

絲打好man 我唔得所以我好自然只買屈臣士

屌你老尾 小兒麻痺呀

開水樽講到好似去擔泥咁

訓練到自己夠力開水樽 幫埋男仔開

絲打好man 我唔得所以我好自然只買屈臣士

屌你老尾 小兒麻痺呀

唔係扮,但真係唔夠腕力
得自己一個時會用牙咬實擰 或者叫收銀開

不如你死左去
自己睇戲
有男朋友就唔帶褸唔帶遮
你廢人嚟架?
真係抵你上嚟叫春

真係睇到o撚晒嘴
帶遮帶褸帶紙巾開水樽 我個女都識啦屌!
已經超越港女,簡直係港孩
都係講下
估唔到咁多討論
大家討論咁熱烈,相信呢到應該冇零自理能力既港女

我同男朋友出街,我係有帶外套 紙巾 遮 m巾袋 夠錢埋單既銀包

水樽一般都夠力扭
唔得既話 用衫尾幫手通常都得
讀工程操作機械唔夠力好撚危險架

利申:拍緊拖,#2 留言自己帶紙巾同傘嗰位
一個人行書店 一個人食飯 一個人行主題樂園 一個人睇戲 一個人影相 一個人做運動 一個人去旅行 一個人做左好多唔記得既事 多到唔記得

習慣左一個人做任何事 獨立左 唔會再諗情情塔塔
玩交友app
之後識左啲人夫
做第三者 破壞人地嘅家庭
無限loop

OMG
SO TRUE...
會準備領養小動物
其實剃毛係個人衛生同形象問題
好似刷牙洗面咁咋喎
唔係為取悅男人而做 唔係為扑嘢而做
你平時返工或者出去見人唔洗著無袖衫架咩
唔睇毛露晒出來都幾變態下

咁點解男人唔剃毛又唔係個人衛生有問題?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞