一人一個單身太久嘅女仔會做嘅嘢

614 回覆
1099 Like 120 Dislike
其實會習慣自己出街 單唔單身有咩關係
帶紙巾 遮 外套呢啲基本裝備黎 自己身體自己照顧架嘛
我出街仲會帶濕紙巾 毛巾仔 銀包仲有蚊貼膠布
有時仲有指甲鉗 你話好重咩?全部細細件有幾重啫
根本性格問題 所以我唔慣帶細袋出街

利申有男朋友七年
單身得耐係咪開始j男同學
開始變得男人 粗口橫飛 打ps4 做野唔會拖拖拉拉 好爽快 平時屌屌聲 用中指say hi係基本

利申:我

剩係覺得你好mk

而家愈來愈多女標榜自己咩屌屌聲 用中指say hi懶係豪爽黎掩飾自己無人埋身既原因

男人都唔會下下屌屌聲 用中指打招呼啦 扮乜春似男人姐 呢d叫無家教粗魯唔係豪爽

而家爛口都要用黎標榜自己與眾不同
諗下人地正常打招呼 你就舉中指 猩猩咩屌 好撚柒仲自以為與眾不同
我真係試過開唔到水樽,不過我無覺得關單身事喎,開唔到我試過叫路人幫幫手

而帶紙巾係個人習慣黎架喎,就算有無拍拖,我無帶紙巾都會好不安,情願買返包
一個po睇到幾多單身港女有幾on9
比人寵壞哂而家要過返正常生活講到好似好大挑戰咁
唔想拍拖
究竟係依到係香港定埃塞俄比亞?
如果連開水樽都無力
俾你自己一個生活咪即日餓死?
唔夠力推開門返屋企
唔夠力倒水飲
唔夠力攞個剪pan煮野食

小兒麻痺都勁過港女

太叻又呻
畀位你入又呻
男人嘅自尊心真係好煩

關咩男人自尊心事?
個邏輯喺邊?
媽~我睇唔透

你唔係諗住同女人講邏輯下化
誇撚張 水樽都唔識開
男人話女人港女就多得呢d on9 唔少
手握力係咪1都唔夠
咁本唔會出現呢個情況
香港女人
同香港西客一撚樣
平時就正正常常
一變做某個特定身份就變到嚴重弱智+四肢殘廢
會睇AV
一個po睇到幾多單身港女有幾on9
比人寵壞哂而家要過返正常生活講到好似好大挑戰咁

咁唔係所有樽都開唔到架嘛
有啲樽可以實到男人都開唔到架喎
加上我都唔覺得開樽同單身有咩關連
拍唔拍拖都係自己開架啦,真係實到癲嘅樽先會搵其他人試下
訓練到自己夠力開水樽 幫埋男仔開

絲打好man 我唔得所以我好自然只買屈臣士

有時買咗bonaqua 以前唔識開 但而家發覺其實唔難

on9 你隻手殘廢架咁都唔識
係Facebook日日post嘢叫春
隨着年齡愈大 眼角愈黎黎高
一步步向極品年老港女邁進

收皮啦扮咩撚野呀 開個水樽有幾難

屌你老尾 小兒麻痺呀

唔係扮,但真係唔夠腕力
得自己一個時會用牙咬實擰 或者叫收銀開

做多啲運動啦
你而家就咁 老左點算
你單身之路而家先開始左一陣
你要努力生存落去呀

好on9,會唔會開樽水都唔夠力
同埋帶把遮包帶紙巾係咪好有難度
唔通拍拖就指意曬男朋友幫你帶咩
自己就貪靚拎細袋,要個男朋友拎曬重嘢有冇病

死港女,抵你班人一世單身

Sorry 我有男朋友 好幸福 唔洗擔心
除左開唔到水樽之外,平日岀街我係負責帶外套帶遮帶紙巾(乾濕都有),我帶大袋,從來冇叫男朋友拎

我希望你唔好因爲港女既岀現,就認為所有香港女仔都係咁

我估十個有八個拍過拖嘅男仔都試過幫女朋友開樽蓋 當然有啲係例外 好似我細佬個女朋友咁 佢係大力士 成日幫我開野搬野 我懷疑佢可以公主抱咁抱起我細佬

會睇多左AV 就真嘅
有另一半之後睇AV 同FF 嘅密度的確低左好多
日日出街著拖鞋,衫都懶得襯
你地d男人咁巴閉咪唔好溝女囉
女仔係唔夠力架啦 咁都嫌三嫌四
戀愛顧問
你地d男人咁巴閉咪唔好溝女囉
女仔係唔夠力架啦 咁都嫌三嫌四

我成日同班姐妹笑個女仔frd係男人婆
佢竟然夠力開水樽
一定係成日食肉又單身好久
自己行毒場買電子野

見過 d女帶仔黎砌機 重要熟晒d底板 cpu display card 型號
lm
有時唔係夠唔夠力開水樽 只不過男朋友會錫/照顧女朋友 幫佢開埋姐
利申 : 巴

錫你老尾 就係你d人喺度縱容d公主病 喂埋佢飲呀笨

個個對女朋友方式唔同姐 女人追番黎唔錫佢咁你不如去叫雞..
至少我拍咁多次拖人地都唔會老鳳要我做..
我做只係想細心d姐..可能你追親都係港女老撚鳳我唔知
但我敢講好多女都唔會老鳳要你做 你做係bouns
去外國玩sky driving
行4000幾M既山
馬拉松
三項鐵人

利申:真實既朋友
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞