一人一個單身太久嘅女仔會做嘅嘢

614 回覆
1099 Like 120 Dislike
以為拍左拖就有人幫你帶遮帶紙巾帶嬲
唔好ff太多啦

利申 從來拍拖得我帶袋
男友兩手fingfing從來無指意佢幫我帶野
d臭西單身得耐就開始癲, 睇下樓上個d就知
d臭西單身得耐就開始癲, 睇下樓上個d就知

單身都唔係冇原因嘅
當正動漫人物就係我男朋友
上連登開post叫春
hurt鳩我
變成戀愛諮詢大師

呢樣真,見過A0女教A3仔拍拖

agger
可能拍過拖啲女先知個個中唔同
酒量越來越好

🙌🏻
呢個post好撚好笑

日日叫春
睇愛情語錄

Cap係igstory
有句咩 有啲人單身係因為人地以為佢有拖拍
訓練到自己夠力開水樽 幫埋男仔開

絲打好man 我唔得所以我好自然只買屈臣士

有時買咗bonaqua 以前唔識開 但而家發覺其實唔難

收皮啦扮咩撚野呀 開個水樽有幾難

屌你老尾 小兒麻痺呀

開水樽講到好似去擔泥咁

班死毒撚好威咁
係咪冇女扮開唔到水樽比你睇

屌我絲嚟

屌你老尾 小兒麻痺呀

開水樽講到好似去擔泥咁

班死毒撚好威咁

屌我絲嚟

有啲女以為只會毒撚會笑佢地
有冇諗過係自己好好笑
自己去旅行
習慣自己一個

屌你老尾 小兒麻痺呀

開水樽講到好似去擔泥咁

班死毒撚好威咁

得喇得喇
知你成日扮弱者有人呵護好威喇
印象中 我未試過開唔到水 不過試過開唔到其他野飲 拎件衫隔住都開唔到 點解啲男仔要咁出奇 唔夠力咪唔夠力囉 你地覺得女人會好似男人咁大力

同埋有時比啲男仔威威 叫佢地幫手開個樽蓋 呢啲唔係辛苦野 但係佢地會覺得自己可以照顧到個女朋友都會開心

不過帶紙巾帶外套帶遮果啲關單身咩事? 就算你平時叫開男朋友帶 個男朋友都唔係24小時喺你地身邊架

屌你老尾 小兒麻痺呀

唔係扮,但真係唔夠腕力
得自己一個時會用牙咬實擰 或者叫收銀開

水都冇力開死撚左佢啦做乜撚嘢人啊,老母生對手畀你冇撚用斬撚晒佢囉

屌你老尾 小兒麻痺呀

唔係扮,但真係唔夠腕力

做多啲運動啦
你而家就咁 老左點算
你單身之路而家先開始左一陣
你要努力生存落去呀

好on9,會唔會開樽水都唔夠力
同埋帶把遮包帶紙巾係咪好有難度
唔通拍拖就指意曬男朋友幫你帶咩
自己就貪靚拎細袋,要個男朋友拎曬重嘢有冇病

死港女,抵你班人一世單身

Sorry 我有男朋友 好幸福 唔洗擔心
除左開唔到水樽之外,平日岀街我係負責帶外套帶遮帶紙巾(乾濕都有),我帶大袋,從來冇叫男朋友拎

我希望你唔好因爲港女既岀現,就認為所有香港女仔都係咁
一個人去吉野家打邊爐
好中啊屌
一個人去吉野家打邊爐

試過

屌你老味真係笑撚死人
開個水樽有幾撚難
好撚肯定係個死港女,有拖拍個時乜撚都要人地幫你做個d人黎
上面講既野我拍緊拖都會做 睇到覺得自己有d sad
發覺呢個post有好多弱智港女將冇自理能力美其名為單身得太耐

屌你老尾 小兒麻痺呀

唔係扮,但真係唔夠腕力

做多啲運動啦
你而家就咁 老左點算
你單身之路而家先開始左一陣
你要努力生存落去呀

好on9,會唔會開樽水都唔夠力
同埋帶把遮包帶紙巾係咪好有難度
唔通拍拖就指意曬男朋友幫你帶咩
自己就貪靚拎細袋,要個男朋友拎曬重嘢有冇病

死港女,抵你班人一世單身

Sorry 我有男朋友 好幸福 唔洗擔心
除左開唔到水樽之外,平日岀街我係負責帶外套帶遮帶紙巾(乾濕都有),我帶大袋,從來冇叫男朋友拎

我希望你唔好因爲港女既岀現,就認為所有香港女仔都係咁

我估十個有八個拍過拖嘅男仔都試過幫女朋友開樽蓋 當然有啲係例外 好似我細佬個女朋友咁 佢係大力士 成日幫我開野搬野 我懷疑佢可以公主抱咁抱起我細佬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞