一人一個單身太久嘅女仔會做嘅嘢

614 回覆
1099 Like 120 Dislike
咁on9既post都咁多正評
連登到底有幾多小兒麻痺港孩港女
弱智弱能講到正常咁,笑撚死人咩屌你老母
覺得結唔結婚都無所謂
不過可能單身太耐
拍緊拖我覺得同單身差唔多

我識朋友都係咁 同家人生活得好開心
以為拍左拖就有人幫你帶遮帶紙巾帶嬲
唔好ff太多啦

利申 從來拍拖得我帶袋
男友兩手fingfing從來無指意佢幫我帶野

我老公直情食食吓噠一句“紙巾“
搞到我要放低筷子喺袋摷包搣半楷比佢

我都係
我就快以為全部男人都咁撚弱智要人照顧
唔剃毛

笑撚左出黎

有毛先正 夠natural
唔好ff太多啦

利申 從來拍拖得我帶袋

但你一樣咁鐘意佢
玩交友app 扮新玩
唔好ff太多啦

利申 從來拍拖得我帶袋

我都係
我就快以為全部男人都咁撚弱智要人照顧

又係你
你唔比人呢d想係情趣黎?唔抵得?
一識到新男人(同學/同事)就不期然係咁sell自己

見過個女仔識左個男同學 係咁r佢wtsap 無撚啦啦話自己諗野同其他女人好唔同 話咩點解食飯一定要男人比晒錢aa唔得架咩 又話自己拍拖比人飛係衰在唔夠港女

建議各位單身得太耐既絲打唔好咁做 真係好肉酸
樓主係咪可以有咩殘障津貼?遮,紙巾唔識帶,水樽唔識開
一識到新男人(同學/同事)就不期然係咁sell自己

見過個女仔識左個男同學 係咁r佢wtsap 無撚啦啦話自己諗野同其他女人好唔同 話咩點解食飯一定要男人比晒錢aa唔得架咩 又話自己拍拖比人飛係衰在唔夠港女

建議各位單身得太耐既絲打唔好咁做 真係好肉酸

我都見過呢啲女
成日搵機會講自己有幾與眾不同
但只會嚇親人
印象中 我未試過開唔到水 不過試過開唔到其他野飲 拎件衫隔住都開唔到 點解啲男仔要咁出奇 唔夠力咪唔夠力囉 你地覺得女人會好似男人咁大力

同埋有時比啲男仔威威 叫佢地幫手開個樽蓋 呢啲唔係辛苦野 但係佢地會覺得自己可以照顧到個女朋友都會開心

不過帶紙巾帶外套帶遮果啲關單身咩事? 就算你平時叫開男朋友帶 個男朋友都唔係24小時喺你地身邊架

我覺得自己好撚大力 連老公都話我唔識得就力
所以開到又腫又甩皮 試過好多次隔住衫直情扭親
所以我老公唔比我開蓋 但我從來唔會遞比佢開
因為我連開門都會拗親 今時今日已經慣曬(正宗手殘兼戇鳩)
有男朋友就唔帶褸唔帶遮
你廢人嚟架?
真係抵你上嚟叫春

真 一入黎笑到仆街 仲見到下面咁多認真撚回post 我都諗緊乜野事

我就一路睇一路笑
成班女人自己戇鳩鳩仲大大聲話岀嚟畀人知
不過算啦香港女仔有塊閪就會有大把毒撚同厹去狗衝
弱智港女襯毒撚/厹, perfect match
唔夠力開水嘅女仔真係好吸引
有冇拍拖都應該要自己開樽蓋啦,咁都好拎黎叫春
成班港女咪ff咁多
拍拖之後仲要帶多幾包紙巾出街比男朋友用
有時落雨仲要借埋把遮比佢返屋企
佢凍又要比件褸佢着
水呀,眼鏡布呀(我唔帶眼鏡)嗰啲仲要我帶埋

我覺得無論單唔單身都應該帶紙巾褸遮呢啲,但係都祝大家可以揾到個可以照顧自己照顧到成個殘廢咁既人我就覺得照顧自己中意既人都幾幸福既
水樽都開唔到根本就係弱智人士特徵
扮乜係單身女仔
有冇拍拖都應該要自己開樽蓋啦,咁都好拎黎叫春

有無拍拖女仔都唔好弱不禁風咁架啦
唔夠力開水嘅女仔真係好吸引

其實冇咩分別
只係同另一半去既地方做既野同其他人做/自己做姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞