一人一個單身太久嘅女仔會做嘅嘢

614 回覆
1099 Like 120 Dislike
http://www.nmplus.hk/social-buzz/女仔單身太耐會識做d咩/

最憎呢啲傳媒 成日拎人地啲po黎寫文
鐘意儲印花
洗蠔殼
洗蠔殼
諗起公司d 單身女同事
再睇吓依個post
單身嘅都唔係無原因
話說我哥哥尋日買左枝水 睇住佢好大力都開唔到 要隔住件衫+好大力先開到 即刻諗起呢個post 覺得女仔開唔到水樽係小兒麻痺果啲人真係好可笑

連你阿哥都小兒麻痺

係 公認大隻嘅小兒麻痺患者

大隻都開唔到水樽要俾自己阿妹擺上黎笑又幾慘既
http://www.nmplus.hk/social-buzz/女仔單身太耐會識做d咩/

最憎呢啲傳媒 成日拎人地啲po黎寫文

交功課咁嘅款翻工
連登係唔係咁多仇女毒撚?
仲有自稱真絲嘅一齊屌埋一份我真係理解唔到

帶唔帶紙巾外套遮出街純粹個人習慣,
究竟有嘜嘢好屌?

同埋情侶間畢嬲係互相照顧,
你地拍拖會唔會計較幫小事?

可能以前買支水,試開兩次,
男朋友就會拎走支水一嘢擰開遞返俾你
單身後去買水,就會諗返起呢段往事,
到自己掌握到個用力方法,
先發覺唔係咁難,仲會苦笑呢樣嘢。

好多嘢唔係做唔到,
係每對情侶之間嘅默契。
本身好多嘅小事,單身之後要花時間習慣,
不論男方同女方都係。

用呢樣嘢標籤係唔係港女...
你地係未拍過拖定係
覺得屌埋一份可以突顯自己唔係「仇女連登仔」口中嘅港女?

利申:已婚

我明女仔想人照顧 依個係天性黎
但你睇下前面啲公離講緊乜撚野
開水樽我都算 因為要用力
屌你老母帶紙巾都有困難?帶遮又有困難
依啲野都係女仔用都要男仔帶 當你自己一個既時候自己帶返有咩問題?
平時男人出街真係未必要紙巾
唔好講到依賴左男人要自己做返既時候好難啦,自己帶紙係基本
利申 以前拍拖會帶紙巾帶遮

屌,我覺得個重點唔係夠唔夠力開水樽,
係點解會Proud of 自己開到水樽
乜開到水樽好威?就好Man?
開唔到ok,但開到唔洗突登講出嚟好似創舉咁囉
你識搵廁所柯屎柯尿會唔會突登同人講呀?
其他人聽到會點諗?
呢個係正常人都做到,只係少部分女仔做唔到或盡量唔會自己做。唔好講到識做好巴閉咁,好肉酸。

男仔話你地就毒撚無女,女仔話你地就扮清高,
立於不敗之地好波
自己帶紙巾
自己帶傘

夠唔夠力開水樽就算啦
我都試過唔夠

但呢個你當男朋友係百寶袋?

究竟有嘜嘢好屌?

好多嘢唔係做唔到,
係每對情侶之間嘅默契。
不論男方同女方都係。

你地係未拍過拖定係

依啲野都係女仔用都要男仔帶 當你自己一個既時候自己帶返有咩問題?

屌,我覺得個重點唔係夠唔夠力開水樽,
係點解會Proud of 自己開到水樽
乜開到水樽好威?就好Man?
開唔到ok,但開到唔洗突登講出嚟好似創舉咁囉
你識搵廁所柯屎柯尿會唔會突登同人講呀?
其他人聽到會點諗?
呢個係正常人都做到,只係少部分女仔做唔到或盡量唔會自己做。唔好講到識做好巴閉咁,好肉酸。

男仔話你地就毒撚無女,女仔話你地就扮清高,
立於不敗之地好波

Exact7ly
有難開嘅樽,講到人地好似所有樽都開唔到咁
仲要覺得自己開到好撚叻,好撚柒

而且就算自己開唔開到,男朋友幫女朋友開都只係一啲溫馨日常,唔係代表開唔到要靠人開

咁大聲笑人開唔到嗰啲一定係未拍過拖嘅死毒柒頭

究竟有嘜嘢好屌?

好多嘢唔係做唔到,
係每對情侶之間嘅默契。
不論男方同女方都係。

你地係未拍過拖定係

咁點解我見男仔電腦枱側邊多數都有紙巾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞