一人一個單身太久嘅女仔會做嘅嘢

614 回覆
1099 Like 120 Dislike
會暗地裡做啲野防止佢啲女性朋友接觸男性/成日借啲意講到個個男人都好衰

TB
成班公主病 做乜撚野 多得班狗公咁撚樣先會搞成咁
識自己行 識自己屙屎

好勁

識自己行 識自己屙屎

好勁

自認唔靚
痴撚線開個水樽都話冇力

Exactly
仲有帶紙巾出街點解係單身太耐嘅女仔會做嘅嘢
對我嚟講有紙巾旁身真係 must 嚟

屌唔好話女人啦,我男人老狗都要帶啦,流鼻涕唔通搵件衫抹咩
自己行毒場買電子野
Lm
唔係好明
無男朋友先要自己帶外套?
姐係有拍拖嘅女仔個男朋友要隨時帶件女裝外套係身邊?定佢自己凍死都要除俾女朋友著?

公主癌
個樣幾靚都唔會想同佢一齊
樓上嗰啲話單身後學識開水,帶外套紙巾嘅絲打,睇死你地拍拖之後又指意咩都係男人做,唔好拍拖害人啦

唔信
呢啲野好小事姐 小小野都話呵護唔到個女朋友
你都唔好拍拖害人 抵你條L樣冇女朋友

得啦狗公收收皮先啦,做到成隻狗咁撚樣弱智嘢都要講到正常先有女吼你你咪仲撚可悲

都話我唔係男人
你咪唔好信,認識過幾個公主病嘅女仔,一聽個口吻真係唔想做深交,有一個好靚女,abc性格,不過就符合曬上面嘅特徵,通常呢類女仔都幾有錢,咩都唔帶靠人,堅持男女食飯一定係男俾,身邊有幾個fd追過佢,追追下都話不了,有一個曾經追到手,但係話平時都要照顧佢,佢控制欲好強,成日搵交嗌,個女仔拍幾多次散幾多次
公主病靚女係ig用嚟J就算,相處真係麻麻
靚女都話有本錢去使人,仲要上面唔知有幾多女仔係靚女

你啲口吻一睇就知靚女無你份
兩邊女人喺度互抽秤 一邊就懶無奈 一邊就懶清高 成何體統 核唔核突

好心你啦,懶係局外人咁,懶清高嗰個似係你?
上面個例子都係引用返追過公主病靚女嘅男仔講嘅,而我只係話公主病靚女只係啱用嚟J,相處難,唔好偷換概念變成所有靚女都只啱用嚟J好冇
講咗好多次,係連登懶清高,搏存在感係冇必要,你要咁講都冇辦法。
同埋唔好將講事實嘅嘢搬落去咩靚女有冇份嚟轉移視線,合理化公主病嘅行為好冇
其實都覺得再咁落去好似雞同鴨講,係到嘈都冇咩意思,永遠就有人唔明呢樣嘢邊到有問題,而到反駁嘅重點仲要冇邏輯可言

唔係話公主病唔得 係豬閪話靚女點點點 無說服力仲好八婆

絲打好man 我唔得所以我好自然只買屈臣士

有時買咗bonaqua 以前唔識開 但而家發覺其實唔難

收皮啦扮咩撚野呀 開個水樽有幾難

屌你老尾 小兒麻痺呀

唔係扮,但真係唔夠腕力
得自己一個時會用牙咬實擰 或者叫收銀開

做多啲運動啦
你而家就咁 老左點算
你單身之路而家先開始左一陣
你要努力生存落去呀

我唔會唔夠力開
但BONAQUA個設計真心濕鳩
有陣時唔知點解真係會磨到隻手指甩皮

原來唔係唔夠力,係智商唔夠
驚甩皮咪拎嘢墊住開囉,紙巾毛巾T shirt都得喇,你有機會甩皮,宜家幫你開嗰個就冇機會甩皮?

屌你老母為屌而屌
依家佢個蓋設計到要你搵野墊先開得舒服
咁係我問題定支野問題呀

食住個勢屌鳩人 學人做大牌呀?
收爹摺埋消失啦
減肥啦仆街
訓練到自己夠力開水樽 幫埋男仔開

絲打好man 我唔得所以我好自然只買屈臣士

有時買咗bonaqua 以前唔識開 但而家發覺其實唔難

屌你老尾 小兒麻痺呀

唔係扮,但真係唔夠腕力

你廢就廢啦

屌你老尾 小兒麻痺呀

唔係扮,但真係唔夠腕力

做多啲運動啦
你而家就咁 老左點算
你要努力生存落去呀

我唔會唔夠力開

驚甩皮咪拎嘢墊住開囉,紙巾毛巾T shirt都得喇,你有機會甩皮,宜家幫你開嗰個就冇機會甩皮?

屌你老母為屌而屌
咁係我問題定支野問題呀

收爹摺埋消失啦

咁點解唔自己帶水樽
就算你可能某日唔記得左帶
都可以買其他牌子既姐

依家講緊BONAQUA個設計問題

屌你老尾 小兒麻痺呀

唔係扮,但真係唔夠腕力

做多啲運動啦
你而家就咁 老左點算
你要努力生存落去呀

我唔會唔夠力開

屌你老母為屌而屌
咁係我問題定支野問題呀

收爹摺埋消失啦

唔好講到好似好多人都開唔到咁
係正常人都開到 咁而家有一小部分女仔開唔到或者話乜驚甩皮
咁我又覺得真係你問題而唔係隻嘢問題喎
好喇真係開唔到而家咪教你用毛巾去解決個問題
又話人地為屌而屌

屌你老尾 小兒麻痺呀

唔係扮,但真係唔夠腕力

做多啲運動啦
你而家就咁 老左點算
你要努力生存落去呀

我唔會唔夠力開

屌你老母為屌而屌
咁係我問題定支野問題呀

收爹摺埋消失啦

唔好講到好似好多人都開唔到咁
係正常人都開到 咁而家有一小部分女仔開唔到或者話乜驚甩皮
咁我又覺得真係你問題而唔係隻嘢問題喎
好喇真係開唔到而家咪教你用毛巾去解決個問題
又話人地為屌而屌

佢地講係咁講 就好似啲女人拍拖前扮曬嘢咁 你估佢地現實真係唔識開咩 有啲女人係鐘意扮弱者 咪當鳩噏 點知你地咁認真 屌佢地幾句佢地咪又係口裡說不心入面咪又羞愧 其他女人又有無需要衝出嚟踩其他女人又講咩靚女唔靚女本錢唔本錢 利申好撚大力
話唔識開樽啲女係真心
利申有仔但以上所有野都會自己做
成班臭閪係到圍爐
又無力扭又甩皮 屌你仲脆弱過豆腐
仲要懶係人地問題 真係抵你單身
好心唔好影衰香港女仔
你老味開個樽都講到咁煽情
會唔會作狀得滯
連登係唔係咁多仇女毒撚?
仲有自稱真絲嘅一齊屌埋一份我真係理解唔到

帶唔帶紙巾外套遮出街純粹個人習慣,
究竟有嘜嘢好屌?

同埋情侶間畢嬲係互相照顧,
你地拍拖會唔會計較幫小事?

可能以前買支水,試開兩次,
男朋友就會拎走支水一嘢擰開遞返俾你
單身後去買水,就會諗返起呢段往事,
到自己掌握到個用力方法,
先發覺唔係咁難,仲會苦笑呢樣嘢。

好多嘢唔係做唔到,
係每對情侶之間嘅默契。
本身好多嘅小事,單身之後要花時間習慣,
不論男方同女方都係。

用呢樣嘢標籤係唔係港女...
你地係未拍過拖定係
覺得屌埋一份可以突顯自己唔係「仇女連登仔」口中嘅港女?

利申:已婚

我明女仔想人照顧 依個係天性黎
但你睇下前面啲公離講緊乜撚野
開水樽我都算 因為要用力
屌你老母帶紙巾都有困難?帶遮又有困難
依啲野都係女仔用都要男仔帶 當你自己一個既時候自己帶返有咩問題?
平時男人出街真係未必要紙巾
唔好講到依賴左男人要自己做返既時候好難啦,自己帶紙係基本
利申 以前拍拖會帶紙巾帶遮
你地有男朋友就會變廢人
你地有男朋友就會變廢人

基本野都算啦
佢地最叻係要人送返屋企
如果單身一定要請保鏢
唔係唔敢出街
男朋友點就你唔係問題
問題係當你單身唔該你做返個人,而唔係以為自己係bb,正常人做到既野單身女人一樣做到
會懶有母愛咁玩人個細路
會自己拎件褸出街 怕冷親

一個人打邊爐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞