一人一個單身太久嘅女仔會做嘅嘢

614 回覆
1099 Like 120 Dislike
ff
留長頭髮算唔算係有冇人好似我咁古怪
本身自己係短頭髮 聽聞男仔鍾意女仔長頭髮多d 所以每次一想拍拖就會留長
不過我通常唔會留到好長就會剪
因為留下留下 d時間過下過下 又會變番唔想拍拖
個袋會好重 因為乜撚都有
個袋會好重 因為乜撚都有

身邊啲女仔都會放曬啲野落我個背囊到
太老母久
自己揼釘
會暗地裡做啲野防止佢啲女性朋友接觸男性/成日借啲意講到個個男人都好衰

成日幫身邊啲女仔開水樽可樂罐
其實我都唔係咁差姐
點解寧願自己一個都唔肯同我一齊
比個機會我幫你帶風褸啦
成日話better me 要做好自己
女仔要靠自己
為自己而活
扮吃貨以為自己好可愛
tag成班女仔frd話bitch i love u
post d泳衣相但又話唔想鍾意人賣肉
單身快樂

呢d見得多有時都覺得好肉酸
根本係人都知你恨拍拖恨到出哂面
仲扮唔介意單身
乜撚野 怕凍帶外套 帶紙巾 開水樽
講出黎面唔面紅
我唔係單身都一直自己咁做
連自己都照顧唔到自己 講乜春照顧另一半
喺一段關係入面 「照顧」係雙向
成日要人當公主咁縱你先叫做「錫」你
抵你哋單身咁耐
其實我都唔係咁差姐
點解寧願自己一個都唔肯同我一齊
比個機會我幫你帶風褸啦

你要公主著你件毒撚風褸
話自己冇仔既原因係人地覺得佢肯定係有男朋友 所以唔溝佢
望到所有男人都會ff 樣衰既都開始覺得ok
其實班港女拍拖就係為咗搵免費勞工
扮撚哂弱小 楚楚可憐咁
講出黎面唔面紅
抵你哋單身咁耐

補充返 我一入黎見到頭幾個留言真係打個突
我以為係啲
增值自己 多咗做運動 發掘其他興趣
甚至自己去旅行見識下眼界
嘅正面post
原來係成班「公主」圍爐叫春
講出黎面唔面紅
抵你哋單身咁耐

補充返 我一入黎見到頭幾個留言真係打個突
我以為係啲
增值自己 多咗做運動 發掘其他興趣
甚至自己去旅行見識下
嘅正面post
原來係成班「公主」圍爐叫春
扮撚哂弱小 楚楚可憐咁

聽講係為咗令男人覺得自己有用
先扮廢扮蠢 台妹都係咁撚樣
嗰幾個濕鳩留言仲要咁多讚
訓練到自己夠力開水樽 幫埋男仔開

絲打好man 我唔得所以我好自然只買屈臣士

有時買咗bonaqua 以前唔識開 但而家發覺其實唔難

收皮啦扮咩撚野呀 開個水樽有幾難

屌你老尾 小兒麻痺呀

唔係扮,但真係唔夠腕力
得自己一個時會用牙咬實擰 或者叫收銀開

如果我做收銀你又叫我開我真係會屌你老母
bonaqua 新樽初初出果時
個個都屌佢難開嫁喎
扮撚哂弱小 楚楚可憐咁

聽講係為咗令男人覺得自己有用
先扮廢扮蠢 台妹都係咁撚樣

其實真係蠢到隻豬嘅女人先覺得喺依方面扮蠢係留得到個男人
事實係堅蠢 而條仔都唔荒高質
台妹出名豬腦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞