一人一個單身太久嘅女仔會做嘅嘢

614 回覆
1099 Like 120 Dislike
拍緊拖都會做呢啲野代表啲咩
學識企係度柯尿
一個人去旅行
紙巾,傘,衫,開水樽
拍緊拖都會做呢啲野代表啲咩

訓練到自己夠力開水樽 幫埋男仔開

絲打好man 我唔得所以我好自然只買屈臣士

有時買咗bonaqua 以前唔識開 但而家發覺其實唔難

收皮啦扮咩撚野呀 開個水樽有幾難

屌你老尾 小兒麻痺呀

唔係扮,但真係唔夠腕力
得自己一個時會用牙咬實擰 或者叫收銀開

做多啲運動啦
你而家就咁 老左點算
你單身之路而家先開始左一陣
你要努力生存落去呀

好on9,會唔會開樽水都唔夠力
同埋帶把遮包帶紙巾係咪好有難度
唔通拍拖就指意曬男朋友幫你帶咩
自己就貪靚拎細袋,要個男朋友拎曬重嘢有冇病

死港女,抵你班人一世單身

作為男仔覺得唯一難開既係意粉醬
次次都要我開 開到手殘都未開到
有時隻手有油仲仆街
不過開到個「卜」一聲真係好爽
唔會著短既裙同褲
著阿婆底褲
唔爭在講埋
會自己一個呼吸,自己一個痾屎
留名學野
以為拍左拖就有人幫你帶遮帶紙巾帶嬲
唔好ff太多啦

利申 從來拍拖得我帶袋
男友兩手fingfing從來無指意佢幫我帶野

我一入嚟都睇唔明點解會話單身太耐所以帶褸
原來因為以為拍拖有人幫佢帶
係咪睇太多韓劇以為凍就會有男人喺隔離借件褸俾佢

利申:人妻,褸就不嬲自己帶

其實就係因為睇得太多劇以為自己會係主角
以為拍左拖就有人幫你帶遮帶紙巾帶嬲
唔好ff太多啦

利申 從來拍拖得我帶袋
男友兩手fingfing從來無指意佢幫我帶野

我一入嚟都睇唔明點解會話單身太耐所以帶褸
原來因為以為拍拖有人幫佢帶
係咪睇太多韓劇以為凍就會有男人喺隔離借件褸俾佢

利申:人妻,褸就不嬲自己帶

事實證明樓豬冇拖拍係最正常不過
發覺呢個post有好多弱智港女將冇自理能力美其名為單身得太耐

咪臭係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞