一人一個單身太久嘅女仔會做嘅嘢

614 回覆
1099 Like 120 Dislike
一識到新男人(同學/同事)就不期然係咁sell自己

見過個女仔識左個男同學 係咁r佢wtsap 無撚啦啦話自己諗野同其他女人好唔同 話咩點解食飯一定要男人比晒錢aa唔得架咩 又話自己拍拖比人飛係衰在唔夠港女

建議各位單身得太耐既絲打唔好咁做 真係好肉酸

我都見過呢啲女
成日搵機會講自己有幾與眾不同
但只會嚇親人

我同男朋友講呢件事
佢話呢d女好慘
人又唔靚 又冇身材
連性格都唔係好 要靠hard sell自己黎搵男朋友
不過我覺得女仔開唔到水樽係情有可原
特別係有啲本身畀人開過但係又扭到好實
而且女人天生都係細力

但係話唔帶嘢嗰啲就真係好撚戇鳩
訓練到自己夠力開水樽 幫埋男仔開

絲打好man 我唔得所以我好自然只買屈臣士

曲線賣廣告
唔夠力開水嘅女仔真係好吸引

會想用枝水一野扑落佢個頭度
同佢講開唔到返屋企飲水喉水吖乖

呢d扮出黎架嘛
打撚哂冷震
定期剪指甲
同身邊嘅男仔fd都變左bro
一識到新男人(同學/同事)就不期然係咁sell自己

見過個女仔識左個男同學 係咁r佢wtsap 無撚啦啦話自己諗野同其他女人好唔同 話咩點解食飯一定要男人比晒錢aa唔得架咩 又話自己拍拖比人飛係衰在唔夠港女

建議各位單身得太耐既絲打唔好咁做 真係好肉酸

我都見過呢啲女
成日搵機會講自己有幾與眾不同
但只會嚇親人

我同男朋友講呢件事
佢話呢d女好慘
人又唔靚 又冇身材
連性格都唔係好 要靠hard sell自己黎搵男朋友

呢個真
啲單身女冇野可以sell,就格硬話自己係條件太好先冇人揀
以為拍左拖就有人幫你帶遮帶紙巾帶嬲
唔好ff太多啦

利申 從來拍拖得我帶袋
男友兩手fingfing從來無指意佢幫我帶野

我老公直情食食吓噠一句“紙巾“
搞到我要放低筷子喺袋摷包搣半楷比佢

但你一樣咁鐘意佢

佢剩係會比我做呢啲瑣碎事
其他嘢佢都默默承擔曬 咁man緊係多多紙巾都遞比佢啦
個post反映女人有幾on9
痴線 帶唔帶外套紙巾關單身咩事 就算有拍拖都唔會係咁小事都要旨意個男朋友幫你做埋啊嘛? 姐係如果有拖拍就連開水樽蓋都唔洗識?
單獨同男仔出去 whatsapp密啲就ff人地有意
事實係次次都冇下文
做咩都冇計劃朋友想幾時揾我都得 因為無人約我 不過係自由自在 冇約束
拍拖=照顧殘廢弱智人士
會好想扮有拖拍 咁就唔洗應付啲無興趣嘅追求者 但係又驚扮有拖拍會搞到有興趣果啲都走埋
睇到頭幾個回覆呆撚哂
唔剃腳毛
痴線,唔識開樽,又唔帶紙巾,又唔帶外套
同癈人有咩分別。。。
不如餵埋你食飯好唔好
呢啲女仔咪攪,好似湊女咁
變成戀愛諮詢大師

真 ! 好煩有時覺得
水樽都無力開
真係點期望上面班港女洗衫煮飯
真係唔好害人唔好嫁
同mk仔扑嘢度日算
其實剃毛係個人衛生同形象問題
好似刷牙洗面咁咋喎
唔係為取悅男人而做 唔係為扑嘢而做
你平時返工或者出去見人唔洗著無袖衫架咩
唔睇毛露晒出來都幾變態下
剪短頭髮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞