一人一個單身太久嘅女仔會做嘅嘢

614 回覆
1099 Like 120 Dislike
除咗唔剃毛之外,其實上面只係一個成人會做嘅嘢

照顧自己本分嚟架
訓練到自己夠力開水樽 幫埋男仔開

水樽都唔夠力開?有冇咁弱雞呀

其實有時真係幾實,女仔未必咁易開倒

所以以前中學果陣成日好大力擰實啲女仔fd個水樽

習慣扭到個水樽實晒
中學個時老母試過想開我個水樽洗個時拉傷咗

絲打好man 我唔得所以我好自然只買屈臣士

有時買咗bonaqua 以前唔識開 但而家發覺其實唔難

收皮啦扮咩撚野呀 開個水樽有幾難

屌你老尾 小兒麻痺呀

唔係扮,但真係唔夠腕力
得自己一個時會用牙咬實擰 或者叫收銀開

做多啲運動啦
你而家就咁 老左點算
你單身之路而家先開始左一陣
你要努力生存落去呀

我唔會唔夠力開
但BONAQUA個設計真心濕鳩
有陣時唔知點解真係會磨到隻手指甩皮

原來唔係唔夠力,係智商唔夠
驚甩皮咪拎嘢墊住開囉,紙巾毛巾T shirt都得喇,你有機會甩皮,宜家幫你開嗰個就冇機會甩皮?
我同條女拍拖咁耐都未聽過佢唔夠力開水樽
慣咗自己一條友周圍去
唔係好明
無男朋友先要自己帶外套?
姐係有拍拖嘅女仔個男朋友要隨時帶件女裝外套係身邊?定佢自己凍死都要除俾女朋友著?

到依家拍左拖都係 唔好傷心
The best is yet to cum

日日同自己咁講

好鐘意cum ?

屌你老尾 小兒麻痺呀

唔係扮,但真係唔夠腕力

做多啲運動啦
你而家就咁 老左點算
你單身之路而家先開始左一陣
你要努力生存落去呀

我唔會唔夠力開
但BONAQUA個設計真心濕鳩
有陣時唔知點解真係會磨到隻手指甩皮

原來唔係唔夠力,係智商唔夠
驚甩皮咪拎嘢墊住開囉,紙巾毛巾T shirt都得喇,你有機會甩皮,宜家幫你開嗰個就冇機會甩皮?

廢話 唔通要我甩皮咩
覺得結唔結婚都無所謂
不過可能單身太耐
拍緊拖我覺得同單身差唔多
自己睇演唱會
生日自己去op
【曲直難分】
變成戀愛諮詢大師

呢樣真,見過A0女教A3仔拍拖
人地圍爐取暖你地就唔好踢爆人啦
周圍收兵
摟屌
好想屌你地個閪呀
正臭雞 扮撚晒柔弱 開口埋口講 咁人地真係做唔到阿[size=4]ma/size=4]ma[size=2]ma/size=2]ma
變成戀愛諮詢大師

呢樣真,見過A0女教A3仔拍拖

agger
可以拍過拖啲女先知個個中唔同

唔難
但可能我手殘
開親都比個樽口刮到又腫又甩皮
正臭雞 扮撚晒柔弱 開口埋口講 咁人地真係做唔到阿mamamama
唔係好明
無男朋友先要自己帶外套?
姐係有拍拖嘅女仔個男朋友要隨時帶件女裝外套係身邊?定佢自己凍死都要除俾女朋友著?

公主癌
個樣幾靚都唔會想同佢一齊
樓上嗰啲話單身後學識開水,帶外套紙巾嘅絲打,睇死你地拍拖之後又指意咩都係男人做,唔好拍拖害人啦
唔夠力開樽蓋都有
你地對手廢撚左
點解咩都旨意晒個男朋友做
利申藍絲

屌你老尾 小兒麻痺呀

唔係扮,但真係唔夠腕力

關腕力乜撚事
根本就係嬌生慣養 覺得樽蓋上面啲坑紋整到痛唔去用力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞