一人一個單身太久嘅女仔會做嘅嘢

614 回覆
1099 Like 120 Dislike
搵下D野搞之後唔覺得比D仔食下. 之後搵其他人埋單
手毛唔剃好正
話唔夠力開水個幾條友簡直影衰晒香港女仔
唔怪得港女=公主病 大小姐
睇左頭幾頁,
有D懷疑自己係咪男人黎
每日個背囊有齊縮骨遮, 外套, 紙巾, 最近仲帶埋濕紙巾
(拍拖10年 )
睇左頭幾頁,
有D懷疑自己係咪男人黎
每日個背囊有齊縮骨遮, 外套, 紙巾, 最近仲帶埋濕紙巾
(拍拖10年 )

依d根本係正常人要做既野
但喺香港已經叫做好女人既條件
唔明點解要帶咁多野響身

我日日只帶 電話 銀包 紙巾
不戴袋
會開始識約人準時
以前遲到個幾鐘男友都會體貼我原諒我
而家約人出街遲半個鐘就比人話
勁煩.....

同埋要開始洗自己D錢
以前食飯睇戲都有人比
自己錢買下化妝品就得, 唔夠就問佢借
但而家成日洗錢都要就住就住
....

THIS IS HONG KONG.
會開始識約人準時
以前遲到個幾鐘男友都會體貼我原諒我
而家約人出街遲半個鐘就比人話
勁煩.....

同埋要開始洗自己D錢
以前食飯睇戲都有人比
自己錢買下化妝品就得, 唔夠就問佢借
但而家成日洗錢都要就住就住....

假膠
訓練到自己夠力開水樽 幫埋男仔開

On9 講出黎唔驚柒?
出街唔化妝
笑到痴線 點解開水都講得出
紙巾外套遮呢d都計,大佬呢d作為一個女仔係must架喎
我連消毒洗手液,較剪仔隨時幫男朋友剪鼻毛,濕紙巾,去廁所用既香水spray都帶定啦,唔好話你地對自己無要求,下下皆意人幫你

隨時剪鼻毛
諗到個畫面屁忍唔住笑左
用腕力開水樽?唔係用指力嘅咩?
咁小事都講到舉重咁,事主點喺呢個世上生存
無咩街出愈黎愈唔打扮
有男朋友硬係會執靚啲自己

慣左同自己no boyfriend is ok
但心入邊始終小女人想搵人依靠下
除咗唔剃毛之外,其實上面只係一個成人會做嘅嘢

照顧自己本分嚟架

水都唔夠力開既傻西 仲叫佢照顧自己 同佢拍拖應該買張輪椅推佢行街再喂佢食飯
用腕力開水樽?唔係用指力嘅咩?
咁小事都講到舉重咁,事主點喺呢個世上生存

可能班傻西根本唔識用手指開水樽, 所以先話唔夠力
呢個港女post真係笑撚死人
無咩街出愈黎愈唔打扮
有男朋友硬係會執靚啲自己

慣左同自己no boyfriend is ok
但心入邊始終小女人想搵人依靠下

ok pm me
我理得你唔識開水樽,唔識帶外套,唔識帶紙巾定係連行路都唔識,你單身你既事,我就好懶得理你地點既,但唔該呢種垃圾摺埋攝起屋企唔好出街或者唔好同人交流,冇人老憑乜都要照顧你,同埋唔好係咁講某牌子既水難開,香港唔係淨係得一個牌子既水賣。

我就好多年冇單身過,對上一次單身係十幾歲既事,唔係好知一個成年人單身太耐會有咩特別,但我成日好頂唔順d公主唔止要佢老豆老母同條仔就佢,仲要街外人照顧埋佢。
話說我哥哥尋日買左枝水 睇住佢好大力都開唔到 要隔住件衫+好大力先開到 即刻諗起呢個post 覺得女仔開唔到水樽係小兒麻痺果啲人真係好可笑
話說我哥哥尋日買左枝水 睇住佢好大力都開唔到 要隔住件衫+好大力先開到 即刻諗起呢個post 覺得女仔開唔到水樽係小兒麻痺果啲人真係好可笑

連你阿哥都小兒麻痺

連你阿哥都小兒麻痺

係 公認大隻嘅小兒麻痺患者
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞