一人一個單身太久嘅女仔會做嘅嘢

614 回覆
1099 Like 120 Dislike
自己睇戲,自己食飯,自己換公司水機啲水
訓練到自己夠力開水樽 幫埋男仔開

絲打好man 我唔得所以我好自然只買屈臣士

有時買咗bonaqua 以前唔識開 但而家發覺其實唔難

收皮啦扮咩撚野呀 開個水樽有幾難

屌你老尾 小兒麻痺呀

唔係扮,但真係唔夠腕力
得自己一個時會用牙咬實擰 或者叫收銀開
變成戀愛諮詢大師

呢個真
隔離a0絲係度開post叫春
唔會留指甲
唔會留指甲

痴撚線開個水樽都話冇力
屌你老母開支水都可以要來叫春唔講以為成班植物人定小兒麻痹症
癡撚線
究竟係依到係香港定埃塞俄比亞?
如果連開水樽都無力
俾你自己一個生活咪即日餓死?
唔夠力推開門返屋企
唔夠力倒水飲
唔夠力攞個剪pan煮野食

小兒麻痺都勁過港女
學到嘢
單身女仔嘅特徵

屌你老尾 小兒麻痺呀

唔係扮,但真係唔夠腕力

收銀開?人地人工唔包喎
上連登
痴撚線開個水樽都話冇力

Exactly
仲有帶紙巾出街點解係單身太耐嘅女仔會做嘅嘢
對我嚟講有紙巾旁身真係 must 嚟
成日post自拍上ig話單身有幾好
講撚到自己好似有得揀咁
扮乜柒呀 你根本冇得揀

屌你老尾 小兒麻痺呀

唔係扮,但真係唔夠腕力

做多啲運動啦
你而家就咁 老左點算
你單身之路而家先開始左一陣
你要努力生存落去呀
Pro DJ
唔會留指甲

屌睇到想喊

水樽都唔夠力開?有冇咁弱雞呀

其實有時真係幾實,女仔未必咁易開倒

所以以前中學果陣成日好大力擰實啲女仔fd個水樽
拍拖
個post反映女人有幾on9

屌你老尾 小兒麻痺呀

唔係扮,但真係唔夠腕力

做多啲運動啦
你而家就咁 老左點算
你單身之路而家先開始左一陣
你要努力生存落去呀

好on9,會唔會開樽水都唔夠力
同埋帶把遮包帶紙巾係咪好有難度
唔通拍拖就指意曬男朋友幫你帶咩
自己就貪靚拎細袋,要個男朋友拎曬重嘢有冇病

死港女,抵你班人一世單身
狗公全面進場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞