一人一個單身太久嘅女仔會做嘅嘢

614 回覆
1099 Like 120 Dislike
上連登

呢個真
印象中 我未試過開唔到水 不過試過開唔到其他野飲 拎件衫隔住都開唔到 點解啲男仔要咁出奇 唔夠力咪唔夠力囉 你地覺得女人會好似男人咁大力

同埋有時比啲男仔威威 叫佢地幫手開個樽蓋 呢啲唔係辛苦野 但係佢地會覺得自己可以照顧到個女朋友都會開心

不過帶紙巾帶外套帶遮果啲關單身咩事? 就算你平時叫開男朋友帶 個男朋友都唔係24小時喺你地身邊架

你識d男人咁低質要靠開水樽先刷到優越感?
痴撚線開個水樽都話冇力

Exactly
仲有帶紙巾出街點解係單身太耐嘅女仔會做嘅嘢
對我嚟講有紙巾旁身真係 must 嚟

方便自尉先清潔個gap gap ?
痴撚線開個水樽都話冇力

Exactly
仲有帶紙巾出街點解係單身太耐嘅女仔會做嘅嘢
對我嚟講有紙巾旁身真係 must 嚟

方便自尉先清潔個gap gap ?

*完
唔怪得咁撚多連登仔係女就當港女
呢d單身就xxxxx語錄同毒撚叫春 ig港女語錄一鳩樣
講到拍拖大撚過天
女上司試過叫我開水樽
開頭冇任何特別感覺
睇完個post後有d尷尬
女上司係結左婚,唔係單身
究竟係依到係香港定埃塞俄比亞?
如果連開水樽都無力
俾你自己一個生活咪即日餓死?
唔夠力推開門返屋企
唔夠力倒水飲
唔夠力攞個剪pan煮野食

小兒麻痺都勁過港女

唔剃毛

頭幾頁得呢個係正路

照顧好自己唔係應份㗎咩
抱怨所有男人 對洋腸痴迷 渴望迪士尼式既愛情
屌你老尾成個POST大部份都係本身應該自己做既
男仔對你好少少就當應份
仆街啦
沉迷泡菜劇
終日ff 自己會比高大靚仔有錢仔睇中
沉迷泡菜劇

我反而唔會睇 避免自己過分ff
沉迷泡菜劇

單身得耐明明係會連f都懶得f
冇拖拍咁耐都開始唔會對自己有乜期望
證明你班垃圾成日要啲男仔做呢樣做果樣囉
自己睇演唱會
生日自己去op

哇呢兩個+1
絲打下次一齊去?

好難就到大家生日一樣架喎絲打
Lm
乜野電器、家私
小問題既都可以自己整好
最癲係我老細叫我整好舖頭度閘我都真係整好左
自己換水機水、搬重野、高處既野就不在話下啦

好波絲打
水樽反而我會買Bonaqua喎,屈臣氏個樽太滑身,買咗無一次開倒
唔係好明
無男朋友先要自己帶外套?
姐係有拍拖嘅女仔個男朋友要隨時帶件女裝外套係身邊?定佢自己凍死都要除俾女朋友著?

公主癌
個樣幾靚都唔會想同佢一齊
樓上嗰啲話單身後學識開水,帶外套紙巾嘅絲打,睇死你地拍拖之後又指意咩都係男人做,唔好拍拖害人啦

唔信
呢啲野好小事姐 小小野都話呵護唔到個女朋友
你都唔好拍拖害人 抵你條L樣冇女朋友

得啦狗公收收皮先啦,做到成隻狗咁撚樣弱智嘢都要講到正常先有女吼你你咪仲撚可悲

都話我唔係男人
你咪唔好信,認識過幾個公主病嘅女仔,一聽個口吻真係唔想做深交,有一個好靚女,abc性格,不過就符合曬上面嘅特徵,通常呢類女仔都幾有錢,咩都唔帶靠人,堅持男女食飯一定係男俾,身邊有幾個fd追過佢,追追下都話不了,有一個曾經追到手,但係話平時都要照顧佢,佢控制欲好強,成日搵交嗌,個女仔拍幾多次散幾多次
公主病靚女係ig用嚟J就算,相處真係麻麻
靚女都話有本錢去使人,仲要上面唔知有幾多女仔係靚女

你啲口吻一睇就知靚女無你份
兩邊女人喺度互抽秤 一邊就懶無奈 一邊就懶清高 成何體統 核唔核突

好心你啦,懶係局外人咁,懶清高嗰個似係你?
上面個例子都係引用返追過公主病靚女嘅男仔講嘅,而我只係話公主病靚女只係啱用嚟J,相處難,唔好偷換概念變成所有靚女都只啱用嚟J好冇
講咗好多次,係連登懶清高,搏存在感係冇必要,你要咁講都冇辦法。
同埋唔好將講事實嘅嘢搬落去咩靚女有冇份嚟轉移視線,合理化公主病嘅行為好冇
其實都覺得再咁落去好似雞同鴨講,係到嘈都冇咩意思,永遠就有人唔明呢樣嘢邊到有問題,而到反駁嘅重點仲要冇邏輯可言
訓練到自己夠力開水樽 幫埋男仔開

唔夠力開水樽個啲幾歲
到底點生存係呢個世界上
識自己行 識自己屙屎

好勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞