一人一個單身太久嘅女仔會做嘅嘢

614 回覆
1099 Like 120 Dislike
究竟係依到係香港定埃塞俄比亞?
如果連開水樽都無力
俾你自己一個生活咪即日餓死?
唔夠力推開門返屋企
唔夠力倒水飲
唔夠力攞個剪pan煮野食

小兒麻痺都勁過港女

我bmi差唔多得16都有力開 想知冇力開果啲係咪真係得返棚骨
小學生表弟都自己開到水樽 話開唔到果班會唔會檢討下自己 野又唔食 日日叫春話肥又盛 前又無後又無 搞到自己水樽都開唔到 仲要話正常
究竟係依到係香港定埃塞俄比亞?
如果連開水樽都無力
俾你自己一個生活咪即日餓死?
唔夠力推開門返屋企
唔夠力倒水飲
唔夠力攞個剪pan煮野食

小兒麻痺都勁過港女

我bmi差唔多得16都有力開 想知冇力開果啲係咪真係得返棚骨

痴線得16,巴打係咪身體機能有d問題?

有抑鬱同厭食
會夠力揸筷子自己餵自己食 行路唔洗人用輪椅推# 去完廁所識得自己抆屎

屌 個post不如改名叫一人一個復康人士識做既野啦 成班港女係度扮柔弱真係好嘔心
好戇鳩 搞到拍拖就變廢人咁
灬?…‘。一???’ ?
日日帶個震蛋出街
一直以為啲女仔扭唔開水樽係溝仔手段嚟,點知原來真係有人唔夠力開
開始變得男人 粗口橫飛 打ps4 做野唔會拖拖拉拉 好爽快 平時屌屌聲 用中指say hi係基本

利申:我

剩係覺得你好mk
打J
又話重肌無力症同漸凍人症係罕見疾病嚟既
點解咁多港女都有
小心 你地連日常生活開個樽既力都無 好快變霍金
唔係好明
無男朋友先要自己帶外套?
姐係有拍拖嘅女仔個男朋友要隨時帶件女裝外套係身邊?定佢自己凍死都要除俾女朋友著?

公主癌
個樣幾靚都唔會想同佢一齊
樓上嗰啲話單身後學識開水,帶外套紙巾嘅絲打,睇死你地拍拖之後又指意咩都係男人做,唔好拍拖害人啦

唔信
呢啲野好小事姐 小小野都話呵護唔到個女朋友
你都唔好拍拖害人 抵你條L樣冇女朋友

得啦狗公收收皮先啦,做到成隻狗咁撚樣弱智嘢都要講到正常先有女吼你你咪仲撚可悲

都話我唔係男人
你咪唔好信,認識過幾個公主病嘅女仔,一聽個口吻真係唔想做深交,有一個好靚女,abc性格,不過就符合曬上面嘅特徵,通常呢類女仔都幾有錢,咩都唔帶靠人,堅持男女食飯一定係男俾,身邊有幾個fd追過佢,追追下都話不了,有一個曾經追到手,但係話平時都要照顧佢,佢控制欲好強,成日搵交嗌,個女仔拍幾多次散幾多次
公主病靚女係ig用嚟J就算,相處真係麻麻
靚女都話有本錢去使人,仲要上面唔知有幾多女仔係靚女

你啲口吻一睇就知靚女無你份
兩邊女人喺度互抽秤 一邊就懶無奈 一邊就懶清高 成何體統 核唔核突
裝 Linux
裝 Linux

果汁先生先難開
水樽算什麼
開水樽真心誇張..係咪假膠
我男友無試過幫我帶褸帶遮囉 紙巾就各有各帶..或者會痴返佢用..我唔會每日執袋有冇紙巾..反而佢無袋出門口就拎一包..所以實有..
裝 Linux

乜啫
我第一次裝Linux 就係因為失戀
屌你老尾
真係笑撚左
你幫條仔打飛機既力都夠開枝野啦
係到話真係唔夠力
正臭雞黎

會做返應該由自己做嘅野,而唔係成個大少姐咁等人服侍
會亂講野
有時唔係夠唔夠力開水樽 只不過男朋友會錫/照顧女朋友 幫佢開埋姐
利申 : 巴

錫你老尾 就係你d人喺度縱容d公主病 喂埋佢飲呀笨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞