絲打們點整指甲?咩款?

994 回覆
70 Like 347 Dislike
成日想試紅色 d fd話好似怨婦

紅色會上癮

紅色同深紅都好靚 基本上我夏天就鮮紅 冬天深紅 男朋友話似淋左紅油

上星期整~

上星期整~

影得有啲求其
以前鍾意方甲,移家鍾意圓頭同對個甲既拱形都有要求,
顏色會想要襟睇低調色,但玫紅都經常想整完又整

點解會轉向圓頭懷抱嘅

影得有啲求其

點解會轉向圓頭懷抱嘅

連登邊有咁多絲打
幻覺黎姐,嚇我唔到既

影得有啲求其

點解會轉向圓頭懷抱嘅

除左方型,其他甲型對我嚟講太女人,唔太鍾意
連登邊有咁多絲打
幻覺黎姐,嚇我唔到既

其實全部巴打嚟
連登邊有咁多絲打
幻覺黎姐,嚇我唔到既

其實全部巴打嚟

有 d 真係巴打黎
又揾到兩張今年整嘅款,分享下順便推下post
鐘意整藍色系
但發覺好易變到大陸feel
鐘意整藍色系
但發覺好易變到大陸feel

文青風?

影得有啲求其

點解會轉向圓頭懷抱嘅

圓甲我自己覺得比較好keep,方甲如果崩咗隻甲都無圓甲咁易自行修補,以前先興方甲。 方甲唔係個個師傅都整得好睇,得塊扁又厚果d又短真係好肉酸,以前整方甲一定有番咁上下長度。
絲打們d手指好長好幼,好想。。。
又揾到兩張今年整嘅款,分享下順便推下post

絲打妳手指真係好靚!

影得有啲求其

點解會轉向圓頭懷抱嘅

圓甲我自己覺得比較好keep,方甲如果崩咗隻甲都無圓甲咁易自行修補,以前先興方甲。 方甲唔係個個師傅都整得好睇,得塊扁又厚果d又短真係好肉酸,以前整方甲一定有番咁上下長度。

圓甲好似聖經絲打咁講,唔係仲難整得靚咩?
可能我天生指甲生得入,所以我平指頭都唔會太方,我每次整都叫佢有咁短得咁短
厚係死罪黎,整咩甲型都好,太厚點都肉酸,我試過係團購個啲整,厚到我"r"唔到痕

粉色系
可惜夏天尾聲,我冬天就唔會整呢啲色

影得有啲求其

點解會轉向圓頭懷抱嘅

圓甲好似聖經絲打咁講,唔係仲難整得靚咩?
可能我天生指甲生得入,所以我平指頭都唔會太方,我每次整都叫佢有咁短得咁短
厚係死罪黎,整咩甲型都好,太厚點都肉酸,我試過係團購個啲整,

厚到我"r"唔到痕

認真時認真

粉色系
可惜夏天尾聲,我冬天就唔會整呢啲色

冬天多數整深色
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞