絲打們點整指甲?咩款?

994 回覆
70 Like 347 Dislike
鐘意裸色系同埋唔痴野唔花唔閃石
[member][member]

少左條斜線

好靚
點解要整一半,好似整左好耐D指甲生返出黎咁樣
gel甲係咪真係可以改變到本身甲型
細個成日咬手指,啲指甲變到好細 好撚柒

用gel幫你整到靚啲囉或者加長,但指甲細呢啲問題就變唔到啦
我之前都有整過乾花款,幾個月前,好彩有影相

原來絲打手指好靚

咦,六尺高巴打你都睇呢啲post

少左條斜線

我都幾鍾意幾何圖形

我整咗呢款 好鐘意呢d
點解要整一半,好似整左好耐D指甲生返出黎咁樣

大家都好唔喜歡個半甲透明款
其實係上網同係間美甲店睇雜誌見到人地整覺得幾靚,所以我又試下,可能我指甲唔夠長啦,無人哋整得咁靚

我整咗呢款 好鐘意呢d

指甲同香水都好吸引
可惜我唔整得你食指個類,其實我好想整雲石紋
我之前都有整過乾花款,幾個月前,好彩有影相

原來絲打手指好靚

咦,六尺高巴打你都睇呢啲post

女仔gel 甲/搽色/襯衫 都會留意

好靚
平凡的美

啱丫

多謝

好靚
平凡的美

啱丫

多謝

剪指甲唔好剪得太到肉

好靚
平凡的美

啱丫

多謝

絲打幾歲,完全無諗過搽指甲嗰啲?

以前買過團購響旺角d鋪整過一排
但其實買package都唔平,成日要加錢
結果宜家就咁去返葵芳d鋪算
都係咁上下價錢

係soft定hard?

Soft呀
坐得太耐鳩流流咁, 宜家懶冇再整
如果整都係 hard gel 靚啲

Soak off gel最大缺點係咩都無得痴,玻璃紙金條或者前排既人魚之鱗都無一幸免 都係hard gel好
搽指甲/gel 甲既絲打,手指都特別靚咁款

好靚
平凡的美

啱丫

多謝

剪指甲唔好剪得太到肉

咁樣好入咩

好靚
平凡的美

啱丫

多謝

絲打幾歲,完全無諗過搽指甲嗰啲?

23 唔鍾意搽

Soak off gel最大缺點係咩都無得痴,玻璃紙金條或者前排既人魚之鱗都無一幸免 都係hard gel好

好靚
不過我好少加石,我成日會多手係咁刮佢
搽指甲/gel 甲既絲打,手指都特別靚咁款

因為就算你指甲崩咗,佢都會用gel整返好佢

以前買過團購響旺角d鋪整過一排
但其實買package都唔平,成日要加錢
結果宜家就咁去返葵芳d鋪算
都係咁上下價錢

係soft定hard?

Soft呀

絲打嘅指甲好靚
我hard gel先有呢個效果
深之都有冇好介紹
好靚啊 我手太黑 點都唔靚咁
香港整真係好平
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞