絲打們點整指甲?咩款?

994 回覆
70 Like 347 Dislike

早排第一次整 勿相認

第一次整感覺如何
近期太忙都唔得閑整走我個半甲

整完第二日已經諗緊下次整咩款
好靚啊

Soak off gel最大缺點係咩都無得痴,玻璃紙金條或者前排既人魚之鱗都無一幸免 都係hard gel好

絲打係咪喺pxxxnail整

我都係喎
附上劣圖一張

pxxxnail 係邊區? 絲打s整咗幾多錢?

Kayan.c開個間?

btw hi sor絲
個個post好恐怖

係,我費事出聲

咩post

好勁吖

Soak off gel最大缺點係咩都無得痴,玻璃紙金條或者前排既人魚之鱗都無一幸免 都係hard gel好

絲打係咪喺pxxxnail整

我都係喎
附上劣圖一張

pxxxnail 係邊區? 絲打s整咗幾多錢?

Kayan.c開個間?

btw hi sor絲
個個post好恐怖

係,我費事出聲

咩post

我哋吹開水嘅post

琴晚自己新整 暈染 最衰冇閃粉
岩岩整完 十級滿意

好勁吖

好靚呀
岩岩整完 十級滿意

絲打如果延長少少個甲應該仲好睇

琴晚自己新整 暈染 最衰冇閃粉

有閃粉應該靚啲,而家低調少少囉
岩岩整完 十級滿意

絲打如果延長少少個甲應該仲好睇

已經覺得好長
以前剪指甲係剪入肉

今日整完 有兩隻喺啞面

今日整完 有兩隻喺啞面

靚手靚甲
matte面會唔會唔襟

今日整完 有兩隻喺啞面

我有follow你整嗰間 見到post咗你張圖
想問絲打覺得好唔好
啲料靚唔靚? (會唔會用劣質甲油?)

今日整完 有兩隻喺啞面

靚手靚甲
matte面會唔會唔襟

我都喺第一次整啞面 但白色 淺色嗰類真喺會易整污漕到

今日整完 有兩隻喺啞面

想問絲打覺得好唔好

hahahahhahahaha被妳發現咗 我覺得佢好有心機同好細心整 佢用啲甲油唔差 至少我整咗一個月多啲都無點甩過色

今日整完 有兩隻喺啞面

想問絲打覺得好唔好

hahahahhahahaha被妳發現咗 我覺得佢好有心機同好細心整 佢用啲甲油唔差 至少我整咗一個月多啲都無點甩過色

多謝你答得咁詳細

我咁啱碌ig 見到 心諗 咁熟口面既

等我下次去先
佢啲款清清地 又有啲日系簡約feel 幾啱我心水

今日整完 有兩隻喺啞面

想問絲打覺得好唔好

多謝你答得咁詳細

等我下次去先

係邊間?同埋幾多錢丫?

今日整完 有兩隻喺啞面

靚手靚甲
matte面會唔會唔襟

我都喺第一次整啞面 但白色 淺色嗰類真喺會易整污漕到

啞面就係易整污糟架啦,我今年年頭整過冬天色嘅啞面,深色都可以整污糟度
但係整啞面成件事真係高雅好多

前日新整
之前係pxxxnail整都整左年幾
而家研究自己整😛😛😛

下面係試整人魚鱗
不過就算整hard gel都唔知點解last得唔耐

今日整完 有兩隻喺啞面

想問絲打覺得好唔好

多謝你答得咁詳細

等我下次去先

係邊間?同埋幾多錢丫?

喺咪西九龍七樓 我都有follow + 整開
勁有心機 仲好好傾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞