絲打們點整指甲?咩款?

994 回覆
70 Like 347 Dislike
有冇話第一次整係整soft gel 定hard gel好啲
睇完好想試下整
整hard係咪要一路keep住整
我返學讀個科唔比gel手指,但我會gel腳,特別係夏天整左著露指鞋自己會開心好多 整左又係返唔到轉頭

有毛.......

有毛有咩問題

花咁多時間gel甲唔順手剃埋佢?

啲藍色搽到咁。。。

仲有對鞋
做野唔比搽深色甲油
手指唔白搽淺色仲顯黑

淺灰囉,肉粉色,灰藍灰綠都好睇
有冇話第一次整係整soft gel 定hard gel好啲
睇完好想試下整
整hard係咪要一路keep住整

其實係㗎,係坑嚟,但入咗坑好開心
玫瑰金色覺得好靚

我都鍾意
但我唔鍾意全部一樣色
[quote][quote]近排整左呢隻

一路keep 住整hard gel 整左8個月左右 依家生長哂加甲型還好
所以有咬甲問題/指甲好短想改善既絲打唔洗怕 整甲真係可以改變到一切
整完甲真係返唔到轉頭嫁 每次見到自己指甲咁靚真係好滿足亦冇後悔整甲呢個決定
以前d 手指甲真係唔敢比人見到

[quote][quote]近排整左呢隻

一路keep 住整hard gel 整左8個月左右 依家生長哂加甲型還好
所以有咬甲問題/指甲好短想改善既絲打唔洗怕 整甲真係可以改變到一切
整完甲真係返唔到轉頭嫁 每次見到自己指甲咁靚真係好滿足亦冇後悔整甲呢個決定

我有延長阿一開頭 但我整個間因為專做咬甲case
所以延長唔洗加錢 但個人覺得唔值得去 因為間野整單身都要380蚊 好唔抵 就算出面延長哂十隻手指再單色都冇咁貴
近排整左呢隻

貝殼款今年好興
但唔覺得好厚咩?

我呢間整得唔厚阿
講多少少先 我自己之前係咬手指甲咬到癲個d 人黎

絲打係咪去細e嗰到整?
近排整左呢隻

貝殼款今年好興
但唔覺得好厚咩?

我呢間整得唔厚阿

絲打係咪去細e嗰到整?

係阿 但我覺得太遠同太貴 做左3次就冇做lu

我gel左都搣手指
近排整左呢隻

貝殼款今年好興
但唔覺得好厚咩?

我呢間整得唔厚阿

絲打係咪去細e嗰到整?

係幾貴 不過我已經整到第7次
仲有3次就整完
好想知聖經絲打做個間幾多錢
見絲打好pro咁

但其實到而家我唔gel既話都係忍唔住想咬,心癮

我自己都覺得好勵志
[/member]

我gel左都搣手指

其實我都會
自己gel得唔好就搣d邊
出去gel就會係咁捽d突出黎既石
真係有病
前排都整左乾花款

好靚,我鍾意個底色,係咩奶油白?

係啊
見絲打好pro咁

近排整左呢隻

貝殼款今年好興
但唔覺得好厚咩?

我呢間整得唔厚阿

絲打係咪去細e嗰到整?

係幾貴 不過我已經整到第7次
仲有3次就整完

我覺得只要整左頭幾次令到指甲生長左就可以出去街鋪整 出面整又靚又差唔多價
見絲打好pro咁

係邊個位,係百寶利個類大廈上面定商場?

分享埋我上一次嘅desige,玩味夏天啲,我自己畫圖俾佢幫我整嘅,但有上網參考

Design
敢問絲打們
如果甲床過長, 指甲底有白色皮
剪指甲剪唔到太貼
有咩解決方法
我女友。

佢整啲款好特別而且好細緻,啲圖係貼落去定真係畫?

畫上去。
見絲打好pro咁

見絲打好pro咁

見絲打好pro咁

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞