絲打們點整指甲?咩款?

994 回覆
70 Like 347 Dislike
整開尖沙嘴beminenail 無整開真係好難book佢 佢真係整得好靚

我都係搵佢
真係整得好好

呢間貴唔貴?見佢fb d相好靚
整開尖沙嘴beminenail 無整開真係好難book佢 佢真係整得好靚

我都係搵佢
真係整得好好

呢間貴唔貴?見佢fb d相好靚

任整好似 $448
單色$348
好似有試做價

不過新客難約
等佢臨時位可能好d

整左$230,第一次試整綠色,估唔到都okay wo

今個月轉左兩次款

整咁密好貴 但 係靚嘅[

整左$230,第一次試整綠色,估唔到都okay wo

幾平喎,呢個綠色有啲偏藍,絲打邊間整?
2年前開始整甲都係為左留長指甲
點知整整下愈整愈長 由方甲轉到又長又尖既甲

成日比人話好似鬼爪 但我脫離唔到
長期搵唔到同好 最中意又閃又多石

鬼爪人在此 整親都好鐘意加閃,唔敢post相睇大家嘅圖算

Btw香港係咪好少人鐘意歐美甲
女性留指甲,是為了防止自慰嗎?
https://lihkg.com/thread/237762/page/1?post=2

歐美甲指好長尖甲,我自己覺得指甲太長唔方便,但見外國ig嘅美甲相又覺得靚嘅

唔怕啦大家都係咁分享下姐,集思廣益下啲指甲款
有無絲打整冷衫紋款?想參考下

lm

雖然我冇整,但網上都有好多款,我cap幾個我覺得靚嘅俾絲打睇下

雖然我冇整,但網上都有好多款,我cap幾個我覺得靚嘅俾絲打睇下

第一嗰個

第一嗰個

我都覺得第一個係最靚

就到聖誕 好期待整靚靚既聖誕款
點解好似有相既cm都好多負皮
有冇靚靚聖誕樹款
搵左好耐仲揀緊
絲打係唔係有衡常性行為

有冇名或者ig

我都想知邊間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞