絲打們點整指甲?咩款?

994 回覆
70 Like 347 Dislike
我又係咬甲整左第一次hard gel 有無邊間修甲型係好?我整呢間覺得美甲師手勢麻麻
Beminenail 不過好難book
請左人
應該好d
希望舊人可以照舊係佢
如果新年前整係新人整 好唔抵
多謝絲打咁有心打勁大段 而加仲有心癮 好努力想留長但最後又破功 會試下絲打意見!不過香港有冇得貼甲片 冇乜機會可以上大陸
香港整好多一延長就出晒事⋯ 唔係個個都駁得靚 延長嘅話荃灣@monster.nail 或者尖沙嘴@beminenail 都ok
好似舊客佢會KEEP返
我估佢請得都唔會衰得去邊
始終唔會想做衰自己個朵
等我下次去時問下佢先
整漸變好似最抵
可以keep耐啲
追左成個post都無人介紹港島區邊到整甲好

Etude house #27 不過唔知仲係唔係 佢而加轉咗包裝
睇咗etude house
隻色好似唔同咗
絲打,而加#13

唔該哂絲打
除左甲床短仲有甲肉分離既情況可以點算 其實分離既成因係咩
Btw多謝絲打上面講解得咁詳細
purenail 我上面嗰張相都係喺嗰度整 我覺得算好 不過後尾知係啲ig女神開又唔係好想去
我上個禮拜去左呢間整$188單色 係銅鑼灣soln 但我唔知算唔算好 上面有絲打解釋完咩扇形甲但我都唔係好明
介唔介意Post相睇下
我覺得gel得唔厚同埋佢都叫有心機整 款又靚
我個人覺得咁已經算好
嗰次整完我啲friend話我對手好似阿婆手 即刻老了十歲 結果我頂唔順一個星期就換咗
上星期係purenail整既 我隻手好乾

poshnail我都整過幾次 貪佢夠近 不過搬左去銅鑼灣之後無幫襯過了 最近個次整係7月但無影相 淨係搵到一張係佢到整既相 係2014年既 廢時po出黎

佢啲style真係唔係普通人接受到 佢成日都叫我如果諗唔到款就比佢幫我設計 我次次都堅持比佢圖佢/整淨色
上星期係purenail整既 我隻手好乾

poshnail我都整過幾次 貪佢夠近 不過搬左去銅鑼灣之後無幫襯過了 最近個次整係7月但無影相 淨係搵到一張係佢到整既相 係2014年既 廢時po出黎

佢啲style真係唔係普通人接受到 佢成日都叫我如果諗唔到款就比佢幫我設計 我次次都堅持比佢圖佢/整淨色

去posh整過一次
跟住去另一間拆甲再整既時候個美甲師一路拆一路喪屌話d手工好差喎乜乜乜
我唔係專業人士 我都唔知呢個成因 我只係之前上網搵資料+自己咁樣做完成功先分享下 不過甲肉分離會導致生常生活好唔方便⚠️ 指甲生長靠蛋白質 我之前一日食兩隻蛋白 你試下用膠布綁住等啲指甲貼肉啲嚟生
https://nubaby.cc/2630
試下睇多啲佢嘅文章 有埋圖 應該易明啲
pure nail係咪就係kayan c開嗰間?
原來銅鑼灣都開左 之前好似得旺角
Yes ar Kayan c 開
purenail 我上面嗰張相都係喺嗰度整 我覺得算好 不過後尾知係啲ig女神開又唔係好想去
我上個禮拜去左呢間整$188單色 係銅鑼灣soln 但我唔知算唔算好 上面有絲打解釋完咩扇形甲但我都唔係好明
pure nail係咪就係kayan c開嗰間?
原來銅鑼灣都開左 之前好似得旺角
Yes ar Kayan c 開

貴唔貴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞