絲打們點整指甲?咩款?

994 回覆
70 Like 347 Dislike
Gel左甲戴con係咪會好難戴?
我自從整左hard gel之後就返唔到轉頭
我以前啲指甲好易反甲又容易整親自己,整左hard gel之後雖然有時唔知點解都可以整崩佢,但情況都比以前好咗好多
而且好享受每兩個星期要幫指甲裝身,有時我甚至會畫圖俾佢幫我整,不過有陣時都會冇貨,所以想同咁多位絲打交流下

因為夏天nail art興緊透明款,但真係畫圖太貴,所以我整呢個半甲款,抓住夏天的尾巴
但揀左唔同嘅灰tone,帶少少初秋嘅感覺

我細個只係被搽過透明油
lm 支持

btw sor絲打隻手幾靚
好想知聖經絲打做個間幾多錢
見絲打好pro咁

係邊個位,係百寶利個類大廈上面定商場?

ok,唔公開起你底

絲打整嘅?好靚
我以前啲指甲好易反甲又容易整親自己,整左hard gel之後雖然有時唔知點解都可以整崩佢,但情況都比以前好咗好多
而且好享受每兩個星期要幫指甲裝身,有時我甚至會畫圖俾佢幫我整,不過有陣時都會冇貨,所以想同咁多位絲打交流下

因為夏天nail art興緊透明款,但真係畫圖太貴,所以我整呢個半甲款,抓住夏天的尾巴

我細個只係被搽過透明油
lm 支持

巴打你都搽
敢問絲打們
如果甲床過長, 指甲底有白色皮
剪指甲剪唔到太貼
有咩解決方法

咁先靚唔係咩?

你唔好整咁長咪得,我都日日戴con,而且用指肚戴嫁嘛

分享埋我上一次嘅desige,玩味夏天啲,我自己畫圖俾佢幫我整嘅,但有上網參考

Design

自膠
我女友。

佢整啲款好特別而且好細緻,啲圖係貼落去定真係畫?

畫上去。

好勁,係邊整?
絲 我d指甲都好易斷 整左hard gel都番唔到轉頭
不過就成日俾家母話唔俾指甲透氣
所以而家停左排 見到大家有得gel好開心
之前去旅行前整架 整完個人勁開心

絲打整嘅?好靚

係呀 多謝
敢問絲打們
剪指甲剪唔到太貼
有咩解決方法

無 小心d呀 一剪到個皮會爆缸
敢問絲打們
剪指甲剪唔到太貼
有咩解決方法

咁先靚唔係咩?

敢問絲打們
剪指甲剪唔到太貼
有咩解決方法

咁先靚唔係咩?

隻手有無咁靚

btw 每次貼盡剪d甲就會慢慢離開d肉

用手指公同食指旁邊除,眼望一望下,就得啦,
敢問絲打們
剪指甲剪唔到太貼
有咩解決方法

咁先靚唔係咩?

隻手有無咁靚

thx, 盡量啦

剪太貼白色皮嗰到會好痛

我細個只係被搽過透明油
lm 支持

巴打你都搽

被逼

我都識搽
絲 我d指甲都好易斷 整左hard gel都番唔到轉頭
不過就成日俾家母話唔俾指甲透氣
所以而家停左排 見到大家有得gel好開心

我知俾佢透氣,一唔整應該好核突
之前去旅行前整架 整完個人勁開心

好靚
我都係,每次整完都好開心

你個名
敢問絲打們
剪指甲剪唔到太貼
有咩解決方法

咁先靚唔係咩?

隻手有無咁靚

點解隻手咁靚

想整呢款 但細舖一定整唔到 有無舖頭好介紹?

想整呢款 但細舖一定整唔到 有無舖頭好介紹?

想要咩價位呀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞