絲打們點整指甲?咩款?

994 回覆
70 Like 347 Dislike
之前係pxxxnail整都整左年幾
而家研究自己整😛😛😛

下面係試整人魚鱗
不過就算整hard gel都唔知點解last得唔耐

貝殼都係你自己整?如果再立體啲就好,不過都好勁

其實香港好多都畫到好靚既
係貴啲姐
上年去過一間指甲舖,有3個美甲師
第一次去o個個人整得好靚
咁之後打算再整第二次啦
去到之後先發現換左第二個人同我整
(明明預約個whatsapp電話係一樣既)
點知o個次整得勁核突,完全係天同地既手工,幾日後我頂唔順自己拆左套甲
之後我都怕左冇再去

其實好想知點解同一間店既手藝都可以差咁撚遠,想再整番甲,但唔想再去番o個間店
之前係pxxxnail整都整左年幾
而家研究自己整😛😛😛

下面係試整人魚鱗
不過就算整hard gel都唔知點解last得唔耐

貝殼都係你自己整?如果再立體啲就好,不過都好勁

淨係出過去整過一次gel甲,自己淘野返黎第一次gel
尋日去整左個秋天款

岩岩整完

涉谷 disco 手功勁得,呢間 d booking 又係超 full。

我返學讀個科唔比gel手指,但我會gel腳,特別係夏天整左著露指鞋自己會開心好多 整左又係返唔到轉頭

今日整完 有兩隻喺啞面

我有follow你整嗰間 見到post咗你張圖
想問絲打覺得好唔好
啲料靚唔靚? (會唔會用劣質甲油?)

hahahahhahahaha被妳發現咗 我覺得佢好有心機同好細心整 佢用啲甲油唔差 至少我整咗一個月多啲都無點甩過色

多謝你答得咁詳細

我咁啱碌ig 見到 心諗 咁熟口面既

等我下次去先
佢啲款清清地 又有啲日系簡約feel 幾啱我心水

係邊間?同埋幾多錢丫?

喺咪西九龍七樓 我都有follow + 整開
勁有心機 仲好好傾

我又係中意日系style
絲打可以share個名嗎

之前都係用homei係屋企自己整啲好簡單嘅款
但係可能我油得衰 四五日之後點都會甩
想試吓出去整
如果各位絲打有觀塘區gel甲地方跪求推介
感激不盡
今日岩岩整完

望得耐張相覺得隻手好扭曲

一望就好扭曲

今日整完 有兩隻喺啞面

想問絲打覺得好唔好

hahahahhahahaha被妳發現咗 我覺得佢好有心機同好細心整 佢用啲甲油唔差 至少我整咗一個月多啲都無點甩過色

多謝你答得咁詳細

等我下次去先

係邊間?同埋幾多錢丫?

勁有心機 仲好好傾

想試吓出去整
感激不盡

我都有用過homei
第三日就開始甩
明明之前係ig見人share話可以keep到1-2個星期

想問絲打覺得好唔好

多謝你答得咁詳細

等我下次去先

係邊間?同埋幾多錢丫?

勁有心機 仲好好傾

想試吓出去整
感激不盡

我都有用過homei
第三日就開始甩
明明之前係ig見人share話可以keep到1-2個星期

成日一kiu到頭髮就披口,之後成塊甩
早幾個星期跟絲打隻乾花款整 好靚
但聽日要見工 又要返返nude色的懷抱
尋日去整左個秋天款

個花好特別
整開尖沙嘴beminenail 無整開真係好難book佢 佢真係整得好靚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞