絲打們點整指甲?咩款?

994 回覆
70 Like 347 Dislike
$288 soft gel 單色

兩次都係係日本整既。我自己好鐘意
自己啲指甲好軟,好易斷甲,我真係好苦惱啊
各位絲打有無咩方法改善啊?
岩岩今個星期整

有無絲打去過eighteight整?覺得好唔好?
好貴

係個有錢女開
所以佢班朋友、Kol成日幫襯
唉,唔開心
我做開嗰間請多左一個女仔幫手,
而我一直同店主聯絡開,一直都係佢幫我整。
前幾日上到去,我被安排俾女仔整,
我已經有啲擔心,
但見到店主同另一個客啱啱先拆甲,
如果要等,有排等。我冇得揀,咁照做啦,
個女仔其實都好有心機,
不過個白色漸變整得唔太靚,有「痕」見到,

我諗我唔會再返去
邊間呀?唔通係bxminenxil?
新年整咩款好
唔係呀,旺角㗎,bxminenxil 我想book都book唔到
我覺得呢幾款都好靚

岩岩新整,
好有心機,一開始叫我比兩個食指佢度長度,之後修甲形會睇住其他手指長度,雖然混色出黎技巧覺得一般,但真係做得好細心,不過價錢唔算平
有無人試過佢新同事手勢好唔好?
之前約時間 佢話無得指定邊個做
push想睇多啲靚甲 有冇人可以share 邊啲ig專share gel甲
有個app叫美甲幫 好多甲睇!
Purenail貴就貴d,但真係整得靚
我gel過幾間,得pure我係滿意,薄到好似搽指甲油咁,修皮又細心
好怕個d整到成吋厚 有次係第二間gel(mk細鋪)
厚到一星期就忍唔住拆咗
thx cda
push想睇多啲靚甲 有冇人可以share 邊啲ig專share gel甲

Ig 有個叫 nail_sunny 都好正
不過外國舖黎 啲款有時好誇張 但真係好專業
我睇開一個叫nailbook嘅日本app 勁多甲睇
不過d款唔係個個香港美甲師都可以完美複製到
見到d 人po 自己d 指甲有n 個負皮真係好好笑
大部份都好柒
令我呢個覺得整甲好核突嘅人都追左十幾頁po

呢到幾個人都話去過purenail
想問佢地會唔會修甲型架?
見佢好多相d甲都係扇形咁
而且d相又調到好粉紅 根本唔係好睇到d作品係點

有質素嘅都係新年前full booking啦
情人節 新年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞