絲打們點整指甲?咩款?

994 回覆
70 Like 347 Dislike
有無參考圖for結婚
Book左時間聽日去整甲

結婚應該唔好太玩味?
下面係一個我睇開嘅台灣美甲師,絲打可以參考下

我都有睇開 好撚鐘意佢!!! 本身諗住報佢course 無假
有無參考圖for結婚
Book左時間聽日去整甲

結婚應該唔好太玩味?
下面係一個我睇開嘅台灣美甲師,絲打可以參考下

我都有睇開 好撚鐘意佢!!! 本身諗住報佢course 無假

佢啲款真係好靚,可惜我嗰度唔可以畫咁複雜嘅花,如果唔係就好貴

14年頭開始整hard gel到依家都無停過,有時好鍾意套甲會唔捨得拆,有時整完唔似想像中咁樣會好想時間快過可以換甲款

14年頭開始整hard gel到依家都無停過,有時好鍾意套甲會唔捨得拆,有時整完唔似想像中咁樣會好想時間快過可以換甲款

好靚 紅鶴
絲打係邊整?整幾多錢?

好靚 紅鶴
絲打係邊整?整幾多錢?

呢套無記錯應該$360
銅鑼灣細舖,booking好誇張要早兩個月約
2015年開始整
每三星期課一次金
已經整到整咩款都冇咩新鮮感

好靚 紅鶴
絲打係邊整?整幾多錢?

呢套無記錯應該$360
銅鑼灣細舖,booking好誇張要早兩個月約

點解一定要揸住碌野

職業病丫嘛識咩吖

我搵開果個美甲師ok架,每次都係比咩圖佢都整到 好好心機,仲要$298任整,以前去開葵芳整d人d態度又衰又趕頭趕命hea做咁又唔係平,逐隻計,我搵開果個就比較隔涉,係葵芳要再轉車

298任整好吸引呀
但要去石梨

石梨邊到

深水埗整嘅

深水埗整嘅

你個名令到我諗起一個中同
唔知你會唔會就係佢
咁快就整毛衣款,但係都算整得幾好 ,整左幾多錢?

深水埗整嘅

唔知你會唔會就係佢

絲打邊間中學 如果咁都相認到太有緣
年頭整㗎 三百幾蚊
之前整的,整完有少少唔開心,因為呢間手勢好一般 不過幾鍾意個款

呢大半年整嘅甲
Share下勿相認

深水埗整嘅

唔知你會唔會就係佢

絲打邊間中學 如果咁都相認到太有緣
年頭整㗎 三百幾蚊

應該唔係嘅,佢唔似會上連登
葵青區嘅
之前整的,整完有少少唔開心,因為呢間手勢好一般 不過幾鍾意個款

點一般法?厚gel?

呢大半年整嘅甲
Share下勿相認

絲打個個款都好靚
我個人鍾意外國個種長甲形
水晶甲
不過香港好少見有得整

我搵開果個美甲師ok架,每次都係比咩圖佢都整到 好好心機,仲要$298任整,以前去開葵芳整d人d態度又衰又趕頭趕命hea做咁又唔係平,逐隻計,我搵開果個就比較隔涉,係葵芳要再轉車

298任整好吸引呀
但要去石梨

石梨邊到

我都想知石籬邊到
我個人鍾意外國個種長甲形
水晶甲
不過香港好少見有得整

延長唔得咩?
應該俾圖佢就可以
再唔係自己留得到咁長去整話佢知點修都可以整嫁應該
不過好少人識欣賞同埋你唔怕唔方便?
https://holland.pk/vgcl24uz

點一般法?厚gel?

gel就唔算厚,係有d唔平,同埋磨邊磨得唔太好

個款好靚
巴打係邊到整?

最後整左呢款for 結婚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞