絲打們點整指甲?咩款?

994 回覆
70 Like 347 Dislike
大家真係唔好去 荔枝角littleanxxx nails 整甲
(商業大廈樓上舖)
佢ig d相都ok,但實際同自己整完都覺得好差...

而家先睇到網上嘅劣評文...

https://wow.esdlife.com/space.php?uid=124129&do=blog&id=350318

大家真係唔好去 荔枝角littleanxxx nails 整甲
(商業大廈樓上舖)
佢ig d相都ok,但實際同自己整完都覺得好差...

而家先睇到網上嘅劣評文...

https://wow.esdlife.com/space.php?uid=124129&do=blog&id=350318

我最近染左紫色頭髮
用補色洗頭水個陣無戴手套
結果啲甲全部紫曬 大家小心唔好學我咁on9
有d好樣衰

第一次自己試整單色以外既款
漸變 不過唔係好識整
呢個係整左一個多星期之後既樣
生返出黎都好自然 覺得仲好過整單色

之前係ig見平平地都有諗住抬試 但之後見到有負皮即刻unfollow左
12月約左1月 本身預$450點知而加未去就預備$530落樓
價錢都ok
係咪得一個人整?
想叫埋fd一齊整
呢個最靚
淘左gel 甲機

我搵開果個美甲師ok架,每次都係比咩圖佢都整到 好好心機,仲要$298任整,以前去開葵芳整d人d態度又衰又趕頭趕命hea做咁又唔係平,逐隻計,我搵開果個就比較隔涉,係葵芳要再轉車

邊間啊絲打
我已經試過3、4間都唔滿意
多謝你 整完甲比人讚靚係最開心既事
粉色甲應該係咁多年黎最簡約既一次
我覺得方形好睇d 同埋簡約先好 下面果個over左
扇形甲即係點 點先叫靚既甲形?
絲打個款整左幾錢
扇形甲睇落去係唔會修長

靚嘅甲形 甲邊直出 有C弧
關唔關本身既指甲長短事
我自己比較中意尖既指甲 睇落瘦d
下面係聖誕節既作品
利申:勁中意blingbling 以前好浮誇
你意思應該係甲床深淺事?
最關事係咬手甲,摵指甲,同摵手皮
因為會破壞甲床 先會影響指甲生長
另外都關個美甲師手勢事 修甲邊修得唔靚 就會咁
我整開beminenail 甲形好靚
Book唔到出去整咗一次 已經俾其他店修柒咗我個甲形 扇形咗少少
好彩遲啲去返beminenail修
搞到我都好想試下bmn 之前都有問過下 但佢啲期好full同真係好貴
平時做開任整$2xx都覺得有啲肉赤
有幾浮誇
依幾張已經好誇張
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞