絲打們點整指甲?咩款?

994 回覆
70 Like 347 Dislike
想睇拿住碌鳩
荃灣有冇邊間整甲推介?
整開個間突然成個月唔開門

想問下如果鍾意粉紅色,但想食指同尾指整啲花,整咩花好?諗緊想要雲石,但又唔想要白底黑線,整淡粉紅色底,加深粉紅色會唔會唔靚
有冇其他提議
粉紅色底示意圖

深粉紅如果太深會好大媽,會唔會好似你張圖右手指公咁,揀個温和啲相差無咁大嘅?
白色,淺啡個啲
今日第一次gel甲

咩款丫

今日自己整
不過次次淨keep到4日 點先可以keep耐d

點為知淨係keep到4日,4日後會點?

今日自己整

點為淨係keep到4日,4日後會點?
認真手指同指甲靚嘅女仔 個樣一定唔會差
想問下如果鍾意粉紅色,但想食指同尾指整啲花,整咩花好?諗緊想要雲石,但又唔想要白底黑線,整淡粉紅色底,加深粉紅色會唔會唔靚
有冇其他提議
粉紅色底示意圖

深粉紅如果太深會好大媽,會唔會好似你張圖右手指公咁,揀個温和啲相差無咁大嘅?
白色,淺啡個啲

淺啡同白既雲石都有諗過 感覺好creamy好似caramel
有冇其他提議
粉紅色底示意圖

白色,淺啡個啲

淺啡同白既雲石都有諗過 感覺好creamy好似caramel

好似呢隻色咁呢?
有冇其他提議
粉紅色底示意圖

白色,淺啡個啲

好似呢隻色咁呢?

類似,但你係粉色底

今日自己整

成塊gel甩出黎 或者甩左角落少少

今日自己整

絲打係hard定soft

今日自己整

Soft gel 呀 我自己整

我用li隻

到底係我技術唔好定隻gel唔好

Soak off gel最大缺點係咩都無得痴,玻璃紙金條或者前排既人魚之鱗都無一幸免 都係hard gel好

絲打係咪喺pxxxnail整

我都係喎
附上劣圖一張

今日自己整

Soft gel 呀 我自己整

我用li隻

到底係我技術唔好定隻gel唔好

我唔係自己整唔太清楚,你痴完啲嘢有冇加top coat gel架

Soak off gel最大缺點係咩都無得痴,玻璃紙金條或者前排既人魚之鱗都無一幸免 都係hard gel好

我都係喎
附上劣圖一張

pxxxnail 係邊區? 絲打s整咗幾多錢?

自己整 但完全唔似雲石 sad

自己整 但完全唔似雲石 sad

雖然唔似雲石,但錯有錯著都唔錯吖

我都係喎
附上劣圖一張

Kayan.c開個間?

btw hi sor絲
個個post好恐怖

早排第一次整 勿相認

我都係喎
附上劣圖一張

Kayan.c開個間?

btw hi sor絲
個個post好恐怖

係,我費事出聲

早排第一次整 勿相認

第一次整感覺如何
近期太忙都唔得閑整走我個半甲

終於換左新甲
樓上自己整啲啲都好靚
真係唔識欣賞呢d甲
自然便是美
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞