絲打們點整指甲?咩款?

994 回覆
70 Like 347 Dislike
想問下如果鍾意粉紅色,但想食指同尾指整啲花,整咩花好?諗緊想要雲石,但又唔想要白底黑線,整淡粉紅色底,加深粉紅色會唔會唔靚
有冇其他提議
粉紅色底示意圖

將紫色轉粉紅色
整開尖沙嘴beminenail 無整開真係好難book佢 佢真係整得好靚

哩間新客完全book唔到
試左2個月book唔到
一到25號12點即刻send message都話full晒
谷鬼氣我去左eightyeight整
整開尖沙嘴beminenail 無整開真係好難book佢 佢真係整得好靚

試左2個月book唔到

我今個月23號先book11月 嗰陣佢俾個時間表我睇 全個月得返8個時段 未整前都睇咗佢ig幾個月 因為佢改甲型真係好靚
我未整之前係咬甲 指甲無C弧 係平嘅 去過其他店整 同個甲師唔夾 雲石都整到勁樣衰 同埋整完啲指甲好軟 自己拆完就忍唔住剪到貼晒白邊
不過一路都無的起心肝去約 我第1次整beminenail係佢突然間有客放飛機 喺ig話聽日有位 我先約到
真係要讚 甲邊直出 C弧 拱形 有齊 手賤去拆咗隻駁甲 指甲都唔軟 唔會摺到 我第2次整諗唔到要咩款 將我睇中嘅九張圖夾埋俾佢 佢幫我諗咗出嚟 我超中意 4個星期後去換 都keep到 好實 就算好手賤係咁刮條邊都無卜起好持久
整一次甲2個鐘 佢大概用個半鐘都係執返靚個甲底先做款 做款好快
我個人鍾意外國個種長甲形
水晶甲
不過香港好少見有得整

延長唔得咩?
應該俾圖佢就可以
再唔係自己留得到咁長去整話佢知點修都可以整嫁應該
不過好少人識欣賞同埋你唔怕唔方便?

個人鍾情水間甲 甲形靚d
想整哩類 但短d
自己整右手好難整
香港邊度有

試左2個月book唔到

我今個月23號先book11月 嗰陣佢俾個時間表我睇 全個月得返8個時段 未整前都睇咗佢ig幾個月 因為佢改甲型真係好靚
我未整之前係咬甲 指甲無C弧 係平嘅 去過其他店整 同個甲師唔夾 雲石都整到勁樣衰 同埋整完啲指甲好軟 自己拆完就忍唔住剪到貼晒白邊
不過一路都無的起心肝去約 我第1次整beminenail係佢突然間有客放飛機 喺ig話聽日有位 我先約到
真係要讚 甲邊直出 C弧 拱形 有齊 手賤去拆咗隻駁甲 指甲都唔軟 唔會摺到 我第2次整諗唔到要咩款 將我睇中嘅九張圖夾埋俾佢 佢幫我諗咗出嚟 我超中意 4個星期後去換 都keep到 好實 就算好手賤係咁刮條邊都無卜起好持久
整一次甲2個鐘 佢大概用個半鐘都係執返靚個甲底先做款 做款好快

搞到我好想試,雖然我嗰間我都覺得整得幾好
水晶甲
不過香港好少見有得整

延長唔得咩?
應該俾圖佢就可以

想整哩類 但短d
自己整右手好難整
香港邊度有

hard gel延長睇手勢姐,我見我整嗰間幫我整嗰個姐姐呀啲指甲都好長,不過佢就尖甲嚟,但係方長甲應該都整到咁樣,不過唔覺得咁樣好唔方便咩日常生活
水晶甲
不過香港好少見有得整

延長唔得咩?
應該俾圖佢就可以

想整哩類 但短d
自己整右手好難整
香港邊度有
水晶甲
不過香港好少見有得整

延長唔得咩?
應該俾圖佢就可以

想整哩類 但短d
自己整右手好難整
香港邊度有

上傳唔到張相
俾網址
https://instagram.com/p/BZD7WAMlmrh/
水晶甲
不過香港好少見有得整

延長唔得咩?
應該俾圖佢就可以

想整哩類 但短d
自己整右手好難整
香港邊度有

hard gel延長睇手勢姐,我見我整嗰間幫我整嗰個姐姐呀啲指甲都好長,不過佢就尖甲嚟,但係方長甲應該都整到咁樣,不過唔覺得咁樣好唔方便咩日常生活

有無介紹? 價錢合理
慣左就唔會唔方便 會短番少少
原來gel甲真係可以改變甲型
Gel過兩次
今日自己拆左甲,望返自己個甲型唔同曬

今日新gel 好靚

終於有時間再去整指甲 今次去左試絲打介紹旺角嗰間,真係好有心機整

今日新gel 好靚

好靚丫,好鍾意焦糖色系指甲
幫女友問 知唔知邊到有gel甲機買?
之前log on個隻 而家好似無左
幫女友問 知唔知邊到有gel甲機買?
之前log on個隻 而家好似無左

Log on好似依家有
唔知係咪你要個隻
整黎做乜,都無人會留意

因為自我感覺良好
整黎做乜,都無人會留意

因為自我感覺良好

一來自己鍾意,二來其實整得靚朋友都會留意到,雖然男仔就真係少啲留意,最重要都係自己開心
好鍾意睇靚手
呢個post好多絲打隻手都好靚

終於有時間再去整指甲 今次去左試絲打介紹旺角嗰間,真係好有心機整

係呢 咁嘅價位我好滿意

今個月轉左兩次款

我都係搵佢
真係整得好好
我去開深水埗深之都整甲
平靚正 又要傾得
最緊要係修甲0痛楚

300唔洗

絲打係咪係strawberry 到整
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞