絲打們點整指甲?咩款?

994 回覆
70 Like 347 Dislike
我自從整左hard gel之後就返唔到轉頭
我以前啲指甲好易反甲又容易整親自己,整左hard gel之後雖然有時唔知點解都可以整崩佢,但情況都比以前好咗好多
而且好享受每兩個星期要幫指甲裝身,有時我甚至會畫圖俾佢幫我整,不過有陣時都會冇貨,所以想同咁多位絲打交流下

因為夏天nail art興緊透明款,但真係畫圖太貴,所以我整呢個半甲款,抓住夏天的尾巴
但揀左唔同嘅灰tone,帶少少初秋嘅感覺
我自從整左hard gel之後就返唔到轉頭
我以前啲指甲好易反甲又容易整親自己,整左hard gel之後雖然有時唔知點解都可以整崩佢,但情況都比以前好咗好多
而且好享受每兩個星期要幫指甲裝身,有時我甚至會畫圖俾佢幫我整,不過有陣時都會冇貨,所以想同咁多位絲打交流下

因為夏天nail art興緊透明款,但真係畫圖太貴,所以我整呢個半甲款,抓住夏天的尾巴
但揀左唔同嘅灰tone,帶少少初秋嘅感覺

張圖有色差,實際係沉色少少
油全甲 等佢生返出黎再修
咁咪可以變半甲
咁咪可以變半甲

油全甲條邊有時都唔順嫁,生返出黎唔靚
你去邊間整多?
咁咪可以變半甲

油全甲條邊有時都唔順嫁,生返出黎唔靚

鐘意你無名指個隻色但我唔油指甲
你個隻太似生番出黎 唔識欣賞
最鍾意都係白邊法甲

分享埋我上一次嘅desige,玩味夏天啲,我自己畫圖俾佢幫我整嘅,但有上網參考
自己整
你去邊間整多?

係中環嘅,但我唔記得名
自己整

可唔可以分別下啲款,或者靈感來自邊
自己整

可唔可以分下啲款,或者靈感來自邊
你個隻太似生番出黎 唔識欣賞
最鍾意都係白邊法甲

透明位都係令面反光嘅,所以真人睇會好啲
我都係自己整hard gel
淘寶淘個gel甲機
我去開深水埗深之都整甲
平靚正 又要傾得
最緊要係修甲0痛楚
點解一定要揸住碌野
點解一定要揸住碌野

影都冇咁尷尬
Hard gel好似係好耐以前既產物
而家好似興soak off gel
冇hard gel咁傷甲但都可以keep好耐
鍾意普通淨色/法式
點解一定要揸住碌野

影都冇咁尷尬

可以試下揸住碌鳩
兩款都好柒
我返學讀個科唔比gel手指,但我會gel腳,特別係夏天整左著露指鞋自己會開心好多 整左又係返唔到轉頭
我返學讀個科唔比gel手指,但我會gel腳,特別係夏天整左著露指鞋自己會開心好多 整左又係返唔到轉頭

分享埋我上一次嘅desige,玩味夏天啲,我自己畫圖俾佢幫我整嘅,但有上網參考

Hard gel好似係好耐以前既產物
而家好似興soak off gel
冇hard gel咁傷甲但都可以keep好耐
鍾意普通淨色/法式

soak off我整過,我會照反甲整花

腳我就自己油咋,絲打個款整得幾靚丫
你出去整定自己整?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞