絲打們點整指甲?咩款?

994 回覆
70 Like 347 Dislike

最後整左呢款for 結婚

果然絲打鐘意簡單美
如果有漂染頭髮要用補色洗頭水 洗頭個陣會唔會染到啲甲都變埋色
如果有漂染頭髮要用補色洗頭水 洗頭個陣會唔會染到啲甲都變埋色

我就無 gel甲嗰舊gel肯定唔會變色,但我哋自己嘅指甲就唔知啦,但我之前冇

我就無 gel甲嗰舊gel肯定唔會變色,但我哋自己嘅指甲就唔知啦,但我之前冇

我支洗頭水紫色 用完之後個兩日啲指甲變左淡紫色

岩岩整左呢款好鐘意,之前一直都係整淨色
你個名令到我諗起一個中同
唔知你會唔會就係佢
咁快就整毛衣款,但係都算整得幾好 ,整左幾多錢?[/quote]
絲打邊間中學 如果咁都相認到太有緣
年頭整㗎 三百幾蚊[/quote]
應該唔係嘅,佢唔似會上連登
葵青區嘅[/quote]
咁唔係啦
想當年佢地好紅 我好多同學都係fans

我搵開果個美甲師ok架,每次都係比咩圖佢都整到 好好心機,仲要$298任整,以前去開葵芳整d人d態度又衰又趕頭趕命hea做咁又唔係平,逐隻計,我搵開果個就比較隔涉,係葵芳要再轉車

298任整好吸引呀
但要去石梨

石梨邊到

我都想知石籬邊到

係雍雅軒對面富臨果個商場仔 唔記得叫咩名,不過佢好似都幾full都要預早少少book
我女友。

忍唔撚住負評

3x歲的手?

你女朋友幾歲

你呢啲都整到架

今日岩岩整完

幾靚喎

雲石賣飛佛!邊到整?

絲打carry到呢d色真好,
手黑真係唔洗諗

我搵開果個美甲師ok架,每次都係比咩圖佢都整到 好好心機,仲要$298任整,以前去開葵芳整d人d態度又衰又趕頭趕命hea做咁又唔係平,逐隻計,我搵開果個就比較隔涉,係葵芳要再轉車

298任整好吸引呀
但要去石梨

石梨邊到

我都想知石籬邊到

係雍雅軒對面富臨果個商場仔 唔記得叫咩名,不過佢好似都幾full都要預早少少book

得我得閒去睇下先

岩岩整左呢款好鐘意,之前一直都係整淨色

好前前足絲打差唔多長,應該得嘅,其實我每次整都叫佢有咁短得咁短,因為佢生會長嘅,通常2 3個禮拜先整一次

最新

最新

我鍾意呢個款

最新

好靚
整到d手指甲生曬花柳咁款真係好睇咩
我去開深水埗深之都整甲
平靚正 又要傾得
最緊要係修甲0痛楚

300唔洗

聽日去整呢款
想問下如果鍾意粉紅色,但想食指同尾指整啲花,整咩花好?諗緊想要雲石,但又唔想要白底黑線,整淡粉紅色底,加深粉紅色會唔會唔靚
有冇其他提議
粉紅色底示意圖
今日第一次gel甲

今日自己整
不過次次淨keep到4日 點先可以keep耐d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞