[City]又一城大討論區(9) 同學各位找郭位

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
想問Lw2903有無group pj
hall仲係waiting list
到底要等多幾耐
想問下Cs1102 伏唔伏?

1字頭已經係入門中既入門,如果我話難,其實你諗住點?

最多唔比你take level 1 2? 我諗應該有得繼續學既 我諗

真係on9,忠忠直直就終需乞食,邊有人識會講出黎。你博乜?個prof讚你老實?
唉我私人醒多隻小白兔印仔比你
當我year1,2都個個sem 18 cred
咁year4可唔可以9cred一個sem 好似見過人得

6cred都有
依d就識玩,最後果年攞黎考牌又得,讀ge刷gpa又得,最盡讀多個minor都唔係無可能。d cred愈早讀完愈好
想問CB 3410係咪好難讀
今日比個GPMATE勸我DROP
話YEAR 1 未必TAKE UP到

難唔難就睇人架姐,你係咪讀finance?
唔係就無所謂既,係你就

已經drop左 遲啲先讀番

都無問題既,先fa打個底先囉

6cred都有
依d就識玩,最後果年攞黎考牌又得,讀ge刷gpa又得,最盡讀多個minor都唔係無可能。d cred愈早讀完愈好

fm表示得12cred睇黎下個sem同yr2要追下

6cred都有

As2表示12個credit

6cred都有

As2表示12個credit

我第一年第二個sem已經爆cre
1100第一堂已經走堂
我係Lt5上緊alogrithm course,各位晚絲快啲黎啦
lm
想問下ge2129伏唔伏 見指南個啲comment都好舊
有冇人可以講下

最多唔比你take level 1 2? 我諗應該有得繼續學既 我諗

真係on9,忠忠直直就終需乞食,邊有人識會講出黎。你博乜?個prof讚你老實?
唉我私人醒多隻小白兔印仔比你

有冇人可以講下

上網睇見到hall住夠75%就有得退hall fee
想問佢係咪淨計要番學嘅日子定365日
有冇人讀過ge2132
好唔好grade
有冇巴打熟轉科野?

讀緊yr2,想知有冇機會下個sem轉科  
有冇巴打熟轉科野?

讀緊yr2,想知有冇機會下個sem轉科  

應該係問轉系既野

唔係ee果d major轉major,係我由文科轉去商科果種
我想問下買notebook有無discount架
我想問下買notebook有無discount架

今年好似都要去德福cccu
ge 1341 易唔易
有冇人可以講下

岩岩琴日上左第一堂
Feel到個lecturer脾氣喜怒無常
見啲lecture都幾多野幾學術性下
不過佢話唔會教太深 因為啲學生唔係心理學系
同埋會有個簡單既quiz打底 幫你輕鬆啲a range(佢講)
呢個ge只係要兩個quiz同一個present
唔算太多野做 可以一試
cb3410好多人drop咁既
cb3410好多人drop咁既

cb3410 very easy
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞