[City]又一城大討論區(9) 同學各位找郭位

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
有讀fm既你地 mid term幾多分???????????
究竟有冇人院

究竟有冇人院

有冇ee yr1

有冇ee yr1

有冇ee yr1

姓陳?

No tse
有冇ee yr1

交個友點睇
勁辛苦
im真係好多好精既free rider 真係遇到勁多 一大堆 科科都有
同呢個post形容既一模一樣
https://lihkg.com/thread/462154/page/1
我真係第一次遇到呢類free rider 真係好不安
我其他cb科同其他major既人做都未遇過咁
我覺得讀account既group mate係最有交帶 遇過既全部都好默默奸雲 唔驚蝕底唔驚煩 唔會扮哂做野但其他乜都無做過or鳩做
你地點睇
fm揮個手
勁辛苦
im真係好多好精既free rider 真係遇到勁多 一大堆 科科都有
https://lihkg.com/thread/462154/page/1
我覺得讀account既group mate係最有交帶 遇過既全部都好默默奸雲 唔驚蝕底唔驚煩 唔會扮哂做野但其他乜都無做過or鳩做
你地點睇

我嗰組大部份人包括自己都係account
個個都好肯做野
fm揮個手

hi
勁辛苦
你地點睇

個個都好肯做野

係啊!!!!!我上個sem cb2500 有個讀account gpmate 上堂從來唔答問題拎partcipation分(答一條問題有0.5分 唔答partcipation 0分) 又走好多堂 好似唔care個grade咁 但佢對project勁盡責 做左好多麻煩野 好默默奸雲好好有能力 真係勁鄧佢可憐 d精明free rider知道左實笑佢傻仔

今個sem有科im core又有兩個讀account minor im gpmate 佢地好肯學又好乖好認真 做野又好快手 又話咩唔介意有free rider 佢都成日單機幫成組做埋 我真係無佢咁豁達 相反其餘果d gpmate對個project wfc咁 睇降魔的先
究竟有冇人院

Fm?

ppp yr1

我唔係ppp

Ppp year4
想識個讀CS ching

忙到成隻狗咁
有冇ee yr1

想識個讀CS ching

忙到成隻狗咁

IT狗衝出黎比人笑
勁辛苦
你地點睇

個個都好肯做野

係啊!!!!!我上個sem cb2500 有個讀account gpmate 上堂從來唔答問題拎partcipation分(答一條問題有0.5分 唔答partcipation 0分) 又走好多堂 好似唔care個grade咁 但佢對project勁盡責 做左好多麻煩野 好默默奸雲好好有能力 真係勁鄧佢可憐 d精明free rider知道左實笑佢傻仔

今個sem有科im core又有兩個讀account minor im gpmate 佢地好肯學又好乖好認真 做野又好快手 又話咩唔介意有free rider 佢都成日單機幫成組做埋 我真係無佢咁豁達 相反其餘果d gpmate對個project wfc咁 睇降魔的先

我都係IM
完全totally agger
不如做個朋友?
想問有冇人讀 亞洲及國際研究 呢科 想tg問detail
有冇ee yr1

揮手
OM出咗分
OM出咗分

真係喎,唔該晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞