[City]又一城大討論區(9) 同學各位找郭位

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
想問有冇人有ppp個ttb?
想問有冇人有ppp個ttb? 想去sit下堂
想問有冇人有ppp個ttb?

master class check 啦屌
有無巴絲講下 MS4252 BIG Data Analytics個考試形式係點,無從入手
有冇人用過輔導服務?
最近好大壓力 想搵人傾訴 唔知有冇用
exchange 係咪計埋今個sem gpa‌?

有幾多計幾多
有冇人用過輔導服務?

邊到有 我都想去
有冇人用過輔導服務?

邊到有 我都想去

康樂樓6樓
有冇人知EF2452 math for e&f個mid term係點 難唔難
有冇人用過輔導服務?

邊到有 我都想去

康樂樓6樓

有用,其實係一個樹窿黎你去到講咩都得
好奇想問有冇as2 入既人會揀minor?
係米揀左就一定defer?
同埋有冇得轉major?
thanks
我想問呢,係唔係得好少科目有past paper睇架 我好似搵唔倒自己讀果d科咁
有冇人知EF2452 math for e&f個mid term係點 難唔難

homework已經做唔掂
強烈要求下個post要屌柒free rider

果d人真係好自私 唔係唔識做只係唔肯付出驚蝕底
有無巴絲講下 MS4252 BIG Data Analytics個考試形式係點,無從入手

考sq 個mean係c range 所以溫黎都冇用

聽聞出咗exam timetable?

係呀
for staff

係呀
for staff

有fd send比我
個時間爛到

係呀
for staff

有fd send比我
個時間爛到

介唔介意Share?
我冇fd send比我,,,

係呀
for staff

有fd send比我
個時間爛到

我考到最尾個日
點解有班人係度鳩嗌 柒到唔敢睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞