[City]又一城大討論區(9) 同學各位找郭位

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
96%贊成票 但得11.6%投票率,其實好冇說服力

City好多人淨係care吃喝玩樂 12%已經好高
有無ching打算apply minor??

Freshman? 城大幾乎所有投票率都係咁上下
有無ching打算apply minor??

Me
岩岩求其搵間電腦房做project 咁岩上緊教programming既科 竟然成間房都係全男班 一個女同學都無 好誇張
有冇人用過輔導服務?
最近好大壓力 想搵人傾訴 唔知有冇用

邊到有 我都想去

康樂樓6樓

有用,其實係一個樹窿黎你去到講咩都得

網上申請?
岩岩求其搵間電腦房做project 咁岩上緊教programming既科 竟然成間房都係全男班 一個女同學都無 好誇張

好正常

噪音就噪音啦屌你

噪音就噪音啦屌你

唔知幾時開始做on9野係"讀過大學"

噪音就噪音啦屌你

定係應該問幾時開始多左咁多智障仔

噪音就噪音啦屌你

定係應該問幾時開始多左咁多智障仔

呢幾日係LT12入面考mid term都聽到班傻仔鳩叫

噪音就噪音啦屌你

真正嘅讀大學係要知道咩叫思考
唔係人做你就做走去鳩做
Mid term唔同卷係咪會每份啲分各自拉curve
今日考2452見第二班份卷好似難好撚多

噪音就噪音啦屌你

真正嘅讀大學係要知道咩叫思考
唔係人做你就做走去鳩做

點解上莊? 巴閉囉,英雄主義,疊馬
我唔妥你,可以𢭃你
我唔鍾意你,可以煩你
𡃁仔你睥咩呀?出嚟嗌莊吖!
嗌莊呀!
我又嗌你又嗌,點呀?
無聊一問,我見有啲同學既timetable上面有粉紅色既timeslot,但我全部都係橙色既timeslot,何解?兩者有咩分別?
無聊一問,我見有啲同學既timetable上面有粉紅色既timeslot,但我全部都係橙色既timeslot,何解?兩者有咩分別?

士多啤梨味同橙味既分別
大家覺得minor應該跟興趣定前途揀?
小弟諗緊cs定cm minor
本身好想學整game
大家覺得minor應該跟興趣定前途揀?
小弟諗緊cs定cm minor
本身好想學整game

cs啦 cm好似成日要係cmc上堂 行過去好煩

士多啤梨味同橙味既分別

咁我中意橙味多啲
有冇人知second round exchange 係咪都拎到SEF?
其實congregation嘅ticket 送信未?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞