[City]又一城大討論區(9) 同學各位找郭位

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
想問有冇巴打reg左Chin1001-University Chinese
AIESEC in CityU伏唔伏
想問下paper add drop嘅程序 除咗張form仲有咩要帶?

1. print張form出來
2. 填好張form佢,將d字填係橫線上
3. 前一晚背好要講既對白
4. 去要add果科既department度
5. 比d勇氣,雙手將張form遞比個文員
6. 最好比d眼神接觸,事後要講唔該
7. 悠然自得咁推開道門離開,手唔好震
8. 最後可以戴番你個耳機同cap帽,搭地鐵走

不停洗你腦叫你走出Comfort zone,explore
the world 既組織

想試下玩但好似好chur
過左add drop又死post
Final year 都係單機上堂
佐助型毒撚

yr3 freshman打算單機上堂兩年乜番學要識人架咩反正都係一聲hi一聲bye

呢個岩
sources? 我自己就係sources
通常天地堂啲時間去邊到hea好?

睇戲

我都有啲興趣想join

我都有啲興趣想join

聽人講好chur
要serve 第三世界既人
要知developing country既野

但係好似多靚女
過左add drop又死post

我仲等緊個科add畀我

我都有啲興趣想join

聽人講好chur
要serve 第三世界既人
要知developing country既野

但係好似多靚女

要聽三個compulsory talk先join到 聽日去睇下個booth先
有無人要Marco Econ Thurs 12-14:50(14092)?
想調去 星期二9-11:50 14091

Final year 都係單機上堂
佐助型毒撚

yr3 freshman打算單機上堂兩年乜番學要識人架咩反正都係一聲hi一聲bye

呢個岩
sources? 我自己就係sources

同組女係ac3廁所做愛
我發現上堂個個都好似識人咁一齊坐
唯獨我自己一個

As2?

唔係我今年year1 fm嚟
只怪我乜ocamp都冇join

year1 fm留名 我都冇join ocamp 今日上堂都係自己一個坐

我都冇join
今日第1堂毒坐第2堂同絲打相認咗一齊上堂
但我驚之後搵唔到gp mate

好彩有去個orientation day 算係認識左D人
今日上翻自己科果堂,本身自己坐,比佢地見到我叫我一齊坐
有無ee major cde既巴打cs2311既lab係星期四上
可唔可以讓我位比我 其他三個section都有位架

我想要11119
得hsbc卡,想問邊度禁錢係最近?
得hsbc卡,想問邊度禁錢係最近?

city恒生就得啦

睇戲

溜冰
有冇人知AC2啲電腦printer個開放時間 。
想早啲番去print野,但圖書館又要成8點半先開
想問下點樣睇交幾錢學費
我上aims睇my finance> view e-statement乜都無
想問下點樣睇交幾錢學費
我上aims睇my finance> view e-statement乜都無

睇account summary
想問下點樣睇交幾錢學費

睇account summary

account summary淨係寫住我交過1皮留位費
同埋句 ** No amount is currently due for this account **
但唔係應該10幾號deadline架咩
利申返岩岩AS2入黎讀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞