[City]又一城大討論區(9) 同學各位找郭位

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
通常天地堂啲時間去邊到hea好?

睇戲

溜冰

梗係去深水埗call g
8達通表要交去學校邊度?
8達通表要交去學校邊度?

應該去ac1出面個counter吸印,再自己交去港鐵站
有無人要Marco Econ Thurs 12-14:50(14092)?
想調去 星期二9-11:50 14091

想問paper add drop 等幾耐先有結果
好擔心
有冇operations management group C05既組仲有位可以加小弟入去小弟唔識人未有group
想問paper add drop 等幾耐先有結果
好擔心

最快試過三日

最耐試過兩星期
有無ee major cde既巴打cs2311既lab係星期四上
可唔可以讓我位比我 其他三個section都有位架

我想要11119

yr1 fm淨係讀12cr得唔得
想讀既ge都full左
想讀既ge都full左

冇話唔得

你自己plan好哂四年讀咩
讀夠cre就畢到業
想讀既ge都full左

最少12最多18
有冇operations management group C05既組仲有位可以加小弟入去小弟唔識人未有group

推呀

推呀

臨走嗰陣見到兩個女仔仲搵緊gpmate喎

推呀

佢個組好似得四個

推呀

佢個組好似得四個

聽倒有組得4個好似照比佢地,不過workload大d咁話定係要下星期先入倒組
想讀既ge都full左

最少12最多18

其實year 1最好18其次15啦,d野你遲早都要讀,簡單course講多個好過遲下year 3,4難到仆倒果陣先黎18cred。仲有你遲下又唔知會唔會exchange/intern果d,預多好過預少呀巴打
想問English communication for business 難唔難讀?

推呀

佢個組好似得四個

聽倒有組得4個好似照比佢地,不過workload大d咁話定係要下星期先入倒組

下堂已經跟seating plan坐 到時你睇下邊組唔夠六個比你入組囉
想問下有冇得paper add 想讀既GE?
waitlist緊
想問CB 3410係咪好難讀
今日比個GPMATE勸我DROP
話YEAR 1 未必TAKE UP到
waitlist緊

ge冇得paper add

你可以試下交form既,不過會fail
waitlist緊

ge冇得paper add

你可以試下交form既,不過會fail

呢到有冇成功例子
唔想爛grade
Unexpected巴仲未grad咩 係唔係tg gp到
想問CB 3410係咪好難讀
今日比個GPMATE勸我DROP
話YEAR 1 未必TAKE UP到

係好難
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞